Festivalul Intercultural ProEtnica începe joi, la Sighișoara

Festivalul Intercultural ProEtnica începe joi, la Sighișoara
Publicat: 28/08/2013, 20:18
Actualizat: 30/07/2014, 01:49

Cea de-a XI-a ediție a Festivalului Intercultural ProEtnica debutează joi, 29 august, la Sighișoara.

Timp de patru zile cetatea va găzdui numeroase concerte, spectacole de dans popular, precum și prelegeri și mese rotunde, toate acestea prezentate de cei peste 800 de participanți la eveniment: ucrainieni, turci, tătari, slovaci,sărbi, ruteni, ruși lipoveni, romi, polonezi, maghiari, macedoneni, italieni, greci, germani, evrei, croați, cehi, bulgari, armeni, albanezi, aromâni, dar și români.

De asemenea, în prima seară a festivalului, pe scena principală amplasată în Piața Cetății va urca Fanfara de la Cozmești, urmând ca zilele următoare să aducă în fața publicului Zuralia Orchestra și formațiile Role și Desperado.

Accesul publicului la manifestările din cadrul Festivalului Intercultural ProEtnica este liber.

Evenimentul este organizat de autoritățile locale, în parteneriat cu Universitatea Babeș-Bolyai / Școala Doctorală de Relații Internaționale și Studii de Securitate și Centrul Educațional Interetnic pentru Tineret.

Mai multe informații despre ediția din acest an și programul complet al Festivalului Intercultural ProEtnica sunt disponibile pe pe site-ul oficial al evenimentului.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase