Filmul „42” a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american – TRAILER

Filmul 42 a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american - TRAILER
Publicat: 15/04/2013, 12:53
Actualizat: 15/04/2013, 12:53

„42”, o peliculă inspirată din universul baseballului, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 27,2 milioane de dolari, informează accesshollywood.com.

Acest lungmetraj, care îi are în distribuție pe Harrison Ford și Chadwick Boseman, prezintă povestea lui Jackie Robinson, primul sportiv de culoare acceptat în prima ligă de baseball din Statele Unite, punând astfel capăt segregării rasiale din acest sport.

Comedia „Scary Movie 5”, a cincea parte din această serie de parodii-horror, a debutat pe poziția a doua, cu încasări de 15,1 milioane de dolari.

Filmul de animație „Croods”, care beneficiază de vocile unor actori cunoscuți precum Nicolas Cage și Emma Stone și prezintă odiseea unei familii din preistorie care încearcă să își asigure supraviețuirea, s-a menținut pe locul al treilea, cu încasări de 13,2 milioane de dolari.

Filmul de acțiune „G.I. Joe: Represalii/ G.I. Joe: Retaliation”, al doilea din franciza „G.I. Joe”, inspirată dintr-o serie de benzi desenate americane, ai cărei eroi au fost transformați și în jucării, a coborât două poziții, până pe locul al patrulea, cu încasări de 10,8 milioane de dolari.

Filmul horror „Cartea morților/ Evil Dead”, liderul de săptămâna trecută în box office-ul nord-american, a coborât pe locul al cincilea, cu încasări de 9,5 milioane de dolari. Acest remake al filmului cult regizat de Sam Raimi în 1981 prezintă povestea unui grup de prieteni, care se văd nevoiți să lupte din toate puterile după ce realizează că sunt urmăriți de demoni într-o pădure.

Versiunea 3D a filmului „Jurassic Park” a pierdut două poziții și a coborât pe locul al șaselea. Beneficiind de un relief în trei dimensiuni și de o paletă de culori modernizată, acest film regizat de Steven Spielberg a obținut încasări de 8,8 milioane de dolari.

Thrillerul „Cod Roșu la Casa Albă/ Olympus Has Fallen” a coborât două poziții, până pe locul al șaptelea, și a obținut încasări de 7,3 milioane de dolari. Scenariul acestui film de acțiune, care include multe scene spectaculoase, cu Aaron Eckhart în rolul președintelui american și cu Gerard Butler în rolul unui fost agent secret, este construit în jurul unui atac nord-corean fictiv asupra Casei Albe.

Filmul „Grozavul și puternicul Oz/ Oz The Great and Powerful”, o superproducție a studiourilor Disney, a pierdut încă o poziție și a coborât pe locul al optulea, cu încasări de 4,9 milioane de dolari. Cu un buget de producție estimat la 200 de milioane de dolari, acest film SF i-a atras pe spectatori în sălile de cinematograf din Statele Unite și Canada grație unei distribuții de zile mari, în care strălucesc Rachel Weisz, James Franco, Michelle Williams și Mila Kunis. Filmul prezintă aventurile lui Oscar Diggs, un magician de circ lipsit de anvergură, care pleacă la bordul unui balon cu aer cald din Kansasul său natal și prăfuit pentru a se stabili în extravagantul Tărâm al lui Oz, unde pretinde că este marele magician așteptat de toți locuitorii acelei țări.

Filmul „Tyler Perry’s Temptation: Confessions of a Marriage Counselor”, care prezintă abaterile de conduită ale unei specialiste în consiliere conjugală, a coborât trei locuri, până pe poziția a noua, cu încasări de 4,5 milioane de dolari.

Filmul „The Place Beyond the Pines”, cu Ryan Gosling, Bradley Cooper și Eva Mendes, a urcat trei poziții și încheie topul zece al peliculelor cu cele mai mari încasări în cinematografele nord-americane, la sfârșitul săptămânii trecute, după ce a vândut bilete de 4,1 milioane de dolari.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Dezastru total pentru Simona Halep! Anunț oficial de ultim moment
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Anunț pentru cei care stau la ultimul etaj din bloc. Toți proprietarii de apartamente trebuie...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
52 de ani de la Apollo 16, penultima misiune care a dus omul pe Lună....