Filmul de animație „Cei șase super eroi” a debutat pe primul loc în box office-ul românesc – TRAILER

Filmul de animație Cei șase super eroi a debutat pe primul loc în box office-ul românesc - TRAILER
Publicat: 27/01/2015, 17:47

„Cei șase super eroi/ Big Hero 6”, distribuit de Forum Film România, spune povestea micului geniu Hiro Hamada, pentru care știința roboților nu are niciun secret, prin urmare nimeni nu este mai potrivit ca el să dezlege ițele unui complot criminal ce amenință cu distrugerea dinamicului și tehnicizatului oraș San Fransokyo. Cu ajutorul unuia dintre companionii săi, un robot pe nume Baymax, Hiro se alătură unei echipe de luptători pentru dreptate, dornici să își salveze orașul.

Pe locul al doilea în box office-ul românesc s-a clasat „Mortdecai”, o comedie regizată de David Koepp, cu Johnny Depp, Gwyneth Paltrow și Ewan McGregor, distribuită în România de InterComFilm Distribution, potrivit cinemagia.ro. Filmul a obținut încasări de 601.881 de lei în primul weekend de vizionare, iar 31.596 de spectatori au urmărit aventurile unui negustor de artă în încercarea de a găsi un tablou care ar conține indicii despre o comoară. Însă pentru aceasta trebuie să se lupte și să păcălească o mulțime infractori, spioni și teroriști. Chiar și pe soția sa trebuie să o mintă pentru a-și atinge scopul.

Locul al treilea i-a revenit filmului „Lunetistul american/ American Sniper”, regizat de Clint Eastwood, cu încasări de 550.100 de lei. Filmul, distribuit în România de Freeman Entertaiment, este inspirat din povestea adevărată a lunetistului Chris Kyle, devenit o adevărată legendă a armatei americane, pentru modul în care a luptat în Irak, protejându-și colegii de arme. Filmul prezintă atât faptele de război ale soldatului considerat cel mai eficient lunetist din istoria militară a Statelor Unite ale Americii, cât și lupta acestuia cu traumele cauzate de război și încercarea de a fi un soț și un tată model. Rolul principal este jucat de Bradley Cooper. În primul său weekend, lungmetrajul a înregistrat 27.407 spectatori în sălile de cinema românești.

Lungmetrajul „Taken 3: Teroare în L.A./ Taken 3”, cu Liam Neeson și Maggie Grace, s-a clasat pe locul al patrulea, în cea de-a treia săptămână de la premieră, cu încasări de 288.231 de lei. Filmul regizat de Olivier Megaton este al treilea al seriei care îl are ca protagonist pe Liam Neeson și îl prezintă pe fostul agent Bryan Mills încercând să-și dovedească nevinovăția după ce este acuzat de comiterea unei crime la care nici măcar nu a fost martor. Mills este urmărit, iar în lupta sa cu cei ce îi vor răul se folosește de toate aptitudinile și cunoștințele pe care le are pentru a găsi adevăratul vinovat și a-și reabilita numele. Lungmetrajul este distribuit în România de Freeman Entertainment și a avut 14.374 de spectatori în weekend.

„De neînvins/ Unbroken”, cel de-al doilea film regizat de Angelina Jolie, a debutat pe locul al cincilea în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 244.366 de lei. Inspirat din povestea reală a maratonistului american Louis Zamperini, care a devenit prizonier într-un lagăr japonez în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, acest film a înregistrat 12.931 de spectatori și este distribuit în România de Ro Image 2000.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine,...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Meteorologii Accuweather anunță precipitații și temperaturi scăzute: Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 24 aprilie...
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Decizie de ultimă oră pentru cei care au TELEFOANE mobile. Noua regulă va fi OBLIGATORIE
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Poluarea cu metan, acum mai ușor de observat ca niciodată din spațiu