Filmul de animație „Despicable Me 2”, pe primul loc în box office-ul nord-american – TRAILER

Filmul de animație Despicable Me 2, pe primul loc în box office-ul nord-american - TRAILER
Publicat: 08/07/2013, 11:09
Actualizat: 31/01/2019, 19:13

Filmul de animație „Sunt un mic ticălos 2/ Despicable Me 2” a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, depășind cu mult o altă peliculă lansată weekendul trecut, „The Lone Ranger”, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de compania Exhibitor Relations, informează AFP.

„Despicable Me 2”, un film de animație realizat integral în Franța, pentru studiourile Universal, a obținut încasări de 82,5 milioane de dolari în primul său weekend de proiecții în Statele Unite și Canada. Beneficiind de o lansare anticipată, miercuri, cu o zi înainte de sărbătoarea națională a americanilor, celebrată pe 4 iulie, această peliculă a generat până în prezent încasări de 142,07 milioane de dolari.

La mare distanță, pe locul al doilea, a debutat filmul „Legenda călărețului singuratic/ The Lone Ranger”, despre un personaj legendar din cultura populară americană. Foarte așteptat de public, acest film regizat de Gore Verbinski a obținut încasări de 29,4 milioane de dolari în primul său weekend de proiecții. Această superproducție cu un buget estimat la peste 200 milioane de dolari, în care rolurile principale sunt interpretate de Johnny Depp și Armie Hammer, a fost primit mai degrabă cu răceală de criticii de cinema. Filmul reprezintă cea de-a patra adaptare cinematografică a poveștii americane despre un justițiar anonim și acolitul său fidel, amerindianul Tonto.

Filmul „Captură la dublu/ The Heat”, cu Sandra Bullock în rolul unui agent FBI care trebuie să facă echipă cu o polițistă, interpretată de Melissa McCarthy, căreia îi sare țandăra din orice, a coborât un loc, până pe poziția a treia, cu încasări de 25 milioane de dolari.

Filmul de animație „Universitatea monștrilor/ Monsters University”, în regia lui Dan Scanlon, care beneficiază de vocile actorilor Steve Buscemi, John Goodman, Billy Crystal și Helen Mirren, a pierdut poziția de lider, pe care a ocupat-o timp de două săptămâni, și a coborât pe locul al patrulea, cu încasări de 19,6 milioane de dolari.

Pe poziția a cincea în box office-ul nord american s-a situat pelicula „Ziua Z: Apocalipsa/ World War Z”, în regia lui Marc Forster, care a avut încasări de 18,2 milioane de dolari. „Ziua Z: Apocalipsa” este un thriller cu zombie al cărui protagonist este Gerry Lane (Brad Pitt), angajat la ONU, ce este nevoit să străbată lumea întreagă într-o cursă contracronometru pentru a opri o epidemie care răstoarnă guverne, răscoală armate și amenință să elimine rasa umană.

Filmul „Alertă de gradul zero/ White House Down”, de Roland Emmerich, despre o grupare paramilitară care ocupă Casa Albă de la Washington, a coborât două locuri, până pe poziția a șasea, cu încasări de 13,5 milioane de dolari.

Filmul „Man of Steel: Eroul”, noua peliculă din franciza „Superman”, în care personajul principal este interpretat de actorul britanic Henry Cavill, a coborât de pe locul al cincilea pe locul al șaptelea, cu încasări de 11,4 milioane de dolari. Filmul este regizat de Zach Snyder și îi are pe afiș pe Amy Adams – în rolul jurnalistei Lois Lane, Kevin Coster și Diane Lane – în rolurile părinților adoptivi ai lui Superman.

O altă peliculă lansată la sfârșitul săptămânii trecute, „Kevin Hart: Let Me Explain”, care prezintă un spectacol filmat al actorului de comedie Kevin Hart, s-a situat pe locul al optulea, cu încasări de 10,1 milioane de dolari.

Pe poziția a noua s-a situat comedia „A venit sfârșitu’!/ This is the End”, care marchează debutul regizoral al actorului Seth Rogen și îi are în distribuție pe James Franco și Jonah Hill. Filmul a obținut încasări de 5,8 milioane de dolari de vineri până duminică, în cinematografele din America de Nord.

Thrillerul „Now You See Me: Jaful perfect”, cu Morgan Freeman, Woody Harrelson, Michael Caine și Isla Fisher, prezintă jafurile puse la cale cu multă imaginație de patru artiști iluzioniști, urmăriți de FBI, încheie topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele nord-americane, după ce a vândut bilete de 2,8 milioane de dolari.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Ce au descoperit anchetatorii în mașina presupusului criminal din Orhei. Polițiștii au luat în calcul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Lupta unei femei din Peru pentru o „moarte demnă” s-a sfârșit cu o decizie istorică