Filmul de animație „Hotel Transilvania”, lider în box office-ul românesc de weekend – TRAILER

Filmul de animație Hotel Transilvania, lider în box office-ul românesc de weekend - TRAILER
Publicat: 23/10/2012, 18:02
Actualizat: 27/03/2019, 14:15

Filmul de animație „Hotel Transylvania/ Hotel Transilvania” a fost lider în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 601.223 de lei și 30.785 de spectatori, informează Asociația Film România.

Hotel Transylvania este extravagantul hotel de cinci stele al lui Dracula, unde monștrii și familiile lor se pot simți în largul lor, fără a fi deranjați de oameni. Într-un weekend cu totul special, Dracula i-a invitat pe câțiva dintre cei mai faimoși monștri ai lumii – Frankenstein cu soția, Mumia, Omul Invizibil, o familie de vârcolaci și mulți alții -, pentru a sărbători cea de-a 118-a aniversare a fiicei sale Mavis. Lui Dracula nu i se pare că va avea probleme dacă va comanda din afară mâncarea pentru petrecerea acestor ciudați, dar universul său se va prăbuși când un muritor de rând va pune piciorul pentru prima dată în acest hotel și se va împrieteni cu Mavis. Actorii care dau voce personajelor sunt Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin James, Fran Drescher, Steve Buscemi, Molly Shannon, David Spade și CeeLo Green. Regia îi aparține lui Genndy Tartakovsky, producția, lui Michelle Murdocca, iar scenariul este scris de Peter Baynham și Robert Smigel.

Pe locul al doilea în box office-ul românesc s-a clasat liderul săptămânii trecute, „Taken 2: Teroare în Istanbul”, care a avut încasări de 382.767 de lei și 20.030 de spectatori. Cea de-a doua parte a aventurilor fostului agent CIA Bryan Mills (Liam Neeson) – o continuare a filmului „Taken: Teroare în Paris” – este distribuită în România de MediaPro Distribution. Regizat de Olivier Megaton, „Taken 2: Teroare în Istanbul” promite să cucerească definitiv publicul românesc cu mult suspans, urmăriri explozive, o poveste bine închegată și un tată instruit să facă față oricărei situații. În Paris, mafia albaneză a făcut greșeala de a-i răpi fiica lui Bryan Mills. Astăzi, în timp ce-și plâng morții, albanezii caută răzbunare și-l atacă direct pe acest fost agent CIA „înzestrat cu abilități speciale”.

Pe locul al treilea s-a situat premiera „Minte-mă frumos”, de Iura Luncașu. Filmul „Minte-mă frumos”, o producție MediaPro Pictures, a avut încasări record la premiera în cinematografele românești, din weekend – 229.000 de lei și 14.011 spectatori. Filmul „Minte-mă frumos” a fost realizat după un scenariu de Adrian Lustig și îi are în distribuție pe Andi Vasluianu, Diana Dumitrescu, Marius Damian, Antoaneta Zaharia și Loredana Groza. Producătorul filmului este Ducu Ion.

Pe locul al patrulea în clasament se regăsește o altă premieră, „Astérix & Obélix: În slujba Majestății Sale”, cu încasări de 214.910 lei și 9.827 de spectatori. Acțiunea se petrece în anul 50 î.e.n., când Cezar vrea să mai facă niște cuceriri, așa că se hotărăște să invadeze, în fruntea legiunilor sale, o insulă aflată la granițele lumii știute, un ținut misterios numit Bretania. Victoria este rapidă și totală. Adică, pe aproape… Un sătuc breton este decis să-i reziste, dar acum i s-au cam epuizat resursele. Cordelia, regina bretonilor, își trimite cel mai fidel ofițer, pe Flegmatix, să ceară ajutor în Galia, acolo unde un sătuc galez le ține piept romanilor de ceva timp, cu mare succes… În sătucul în chestiune, Asterix și Obelix sunt deja ocupați până peste cap, căci șeful lor le-a încredințat nepotul Șmecherix, proaspăt sosit de la Luteția, ca să aibă grijă de el și, mai ales, ca să facă un adevărat bărbat din el.

Pe locul al cincilea în box office-ul românesc se află „Looper: Asasin în viitor”, care a avut încasări de 125.067 de lei și 6.370 de spectatori. Acțiunea din filmul „Looper: Asasin în viitor” se desfășoară într-o perioadă în care călătoria în timp este ilegală și deci disponibilă numai pe piața neagră. Atunci când mafia vrea să scape de cineva nedorit, membrii acesteia trimit victima cu treizeci de ani înapoi în timp, când un ucigaș plătit – așa cum este și Joe (Joseph Gordon-Levitt) – așteaptă să lichideze ținta. Joe câștigă bine și viața lui pare să fie foarte bună până când mafia decide să închidă cercul și să scape de ucigaș, așa că îl trimit înapoi în timp chiar pe Joe din viitor (Bruce Willis).

În total, în weekend, cinematografele românești au avut încasări de 1.941.378 de lei și 101.892 de spectatori.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
Tragedie în România! A MURIT
Cum va fi vremea în luna mai! Specialiștii de la ANM preconizează o perioadă imprevizibilă...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
Gorghiu: Ministerul Justiţiei depune eforturi ca prinţul Paul să-şi execute pedeapsa în România
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Șoferii vor fi înregistrați. A intrat în vigoare din martie 2024. E imposibil să scapi
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Astronomii au descoperit cum s-a format „inima” de pe Pluto