Filmul de animație „Universitatea monștrilor” a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american – TRAILER

Filmul de animație Universitatea monștrilor a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american - TRAILER
Publicat: 24/06/2013, 11:34
Actualizat: 31/03/2019, 19:33

Acțiunea filmului „Universitatea monștrilor/ Monsters University” o precede pe cea din producția Pixar „Compania monștrilor/ Monsters, Inc.” (2001). Filmul beneficiază de vocile actorilor Steve Buscemi, John Goodman, Billy Crystal și Helen Mirren.

Pe poziția a doua în box office-ul nord american s-a situat o altă premieră, „Ziua Z: Apocalipsa/ World War Z”, în regia lui Marc Forster, care a avut încasări de 66 de milioane de dolari, de vineri până duminică, în cinematografele din America de Nord. „Ziua Z: Apocalipsa” este un thriller al cărui protagonist este Gerry Lane (Brad Pitt), angajat la ONU, care este nevoit să străbată lumea întreagă într-o cursă contracronometru pentru a opri o epidemie care răstoarnă guverne, răscoală armate și amenință să elimine rasa umană.

Liderul box office-ului nord-american de săptămâna trecută, filmul „Man of Steel: Eroul”, noua peliculă din franciza „Superman”, în care personajul principal este interpretat de actorul britanic Henry Cavill, a coborât pe locul al treilea, cu încasări de 41,2 milioane de dolari. Filmul este regizat de Zach Snyder și îi are pe afiș pe Amy Adams – în rolul jurnalistei Lois Lane, Kevin Coster și Diane Lane – în rolurile părinților adoptivi ai lui Supermen.

Pe poziția a patra s-a situat comedia „A venit sfârșitu’!/ This is the End”, care marchează debutul regizoral al actorului Seth Rogen și îi are în distribuție pe James Franco și Jonah Hill. Filmul a obținut încasări de 13 milioane de dolari de vineri până duminică, în cinematografele din America de Nord.

Thrillerul „Now You See Me: Jaful perfect”, cu Morgan Freeman, Woody Harrelson, Michael Caine și Isla Fisher, a coborât de pe al treilea pe al cincilea loc, cu încasări de 7,9 milioane de dolari. Această peliculă prezintă jafurile puse la cale cu multă imaginație de patru magicieni iluzioniști, urmăriți de FBI.

Filmul „Furios și iute 6”, regizat de Justin Lin, cu Dwayne Johnson, Vin Diesel, Paul Walker și Michelle Rodriguez în rolurile principale, a coborât două locuri, până pe poziția a șasea, cu încasări de 4,7 milioane de dolari.

Comedia „The Internship”, cu Vince Vaughn și Owen Wilson în rolurile principale, a coborât un loc, până pe poziția a șaptea, cu încasări de 3,42 milioane de dolari. Filmul prezintă povestea a doi bărbați în jurul vârstei de 40 de ani care obțin un stagiu de pregătire la sediul companiei Google.

Thrillerul horror „The Purge”, un film cu Ethan Hawke, care prezintă un viitor apropiat în America, în care toate crimele sunt permise o noapte pe an, a coborât trei locuri, până pe poziția a opta, cu încasări de 3,41 milioane de dolari.

Filmul SF „Star Trek în întuneric 3D/ Star Trek Into Darkness” a coborât și el un loc, pe a noua poziție, cu încasări de 3 milioane de dolari la sfârșitul săptămânii trecute. Noul film din universul cult „Star Trek” este produs și regizat de J. J. Abrams și îi are pe Chris Pine în rolul Căpitanului Kirk și Zachary Quinto în cel al celebrului Spock. În timp ce se întoarce acasă, echipajul de pe Enterprise trebuie să facă față unor forțe „teroriste” implacabile din sânul propriei organizații, determinându-l pe Căpitanul Kirk să lanseze o vânătoare de capete, pentru a-l neutraliza pe acela care reprezintă el însuși o armă de distrugere în masă.

„Iron Man 3”, cu Robert Downey Jr. și Gwyneth Paltrow în distribuție, încheie Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în America de Nord la sfârșitul săptămânii trecute, după ce a vândut bilete de 2,1 milioane de dolari.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Condamnarea pentru viol a lui Harvey Weinstein, anulată de o instanță din New York