Filmul „Trăind printre demoni”, încasări de peste 100 de milioane de dolari în SUA. TRAILER

Redactor:
Mădălina Chițu
Filmul „Trăind printre demoni", una dintre cele mai populare producții cinematografice ale acestei veri, a celor de la New Line Cinema, a depăsit pragul de 100 de milioane de dolari.

Filmul „Trăind printre demoni”, una dintre cele mai populare producții cinematografice ale acestei veri, a celor de la New Line Cinema, a depășit pragul de 100 de milioane de dolari.

Suma record provine din încasările de box office, în cel de-al treilea weekend de la lansarea sa în cinematografe, informează Dan Fellman, președintele Distribuției Locale al companiei Warner Bros. Pictures.        

Filmul a depășit pragul de 100 de milioane de dolari sâmbătă, 3 august și a cumulat aproximativ 108,6 milioane de dolari numai în Statele Unite ale Americii, până în momentul de față, producția cinematografică fiind într-o continuă ascensiune.

„The Conjuring” sau „tărind printre demoni” se bucură de un debut promițător și pe plan internațional, având premiera până în momentul de față în doar 13 teritorii. Weekendul acesta filmul a avut lansarea și în Marea Britanie, unde a deținut poziția de lider al box office-ului în zilele de vineri și sâmbătă, menținându-se în continuare în poziții de top și în celalalte țări în care a beneficiat de premieră, în special în Australia și Spania.

Până în momentul de față, încasările generate de box office-ul internațional se ridică la aproximativ 28.6 milioane de dolari, în condițiile în care în multe teritorii importante nu a avut încă lansarea, menționând aici: Franța, Italia, Belgia, Olanda și Mexic.

Terifiantul thriller cu accente de horror supranatural este regizat de James Wan și s-a bucurat deopotrivă de cronici pozitive din partea presei, cât și de reacții entuziaste din partea publicului, ,,un fenomen extrem de rar pentru acest gen”, așa cum l-a denumit A-Cinema Score.

„The Conjuring” a avut un debut extraordinar, care i-a adus încasări de 41,9 milioane de dolari, în box office-ul din SUA, devenind astfel cea mai buna lansare din toate timpurile a unui horror original.

New Line Cinema prezintă un film inspirat din cazurile soților demonologi Ed și Lorraine Warren. În filmul „Trăind Printre Demoni” joacă actrița nominalizată la Oscar Vera Farmiga (Sus, în Aer și Bates Motel) și Patrick Wilson, în rolul soților Warren, dar și Ron Livingston (Viața Stranie a lui Timothy Green) și Lili Taylor (Hemlock Grove), în rolul lui Roger și Carolyn Perron, rezidenții casei bântuite.

Joey King, Shanley Caswell, Haley McFarland, Mackenzie Foy și nou-venita Kyla Deaver interpretează rolurile fiicelor soților Perron, iar Sterling Jerins rolul micuței Warren, Judy. Distribuția este completată de Marion Guyot ca bunica lui Judy, Steve Coulter ca părintele Gordan, Shannon Kook este asistentul de investigație al soților Warren, Drew și John Brotherton apare în rolul ofițerului sceptic la afirmațiile soților Perron și la metodele soților Warren.

James Wan (Puzzle Mortal, Insidious) a regizat filmul după scenariul scris de Chad Hayes și Carey W. Hayes (Zece Semne Rele). Filmul a fost produs de Tony DeRosa-Grund, Peter Safran și Rob Cowan, iar Walter Hama și Dave Neustadter au fost producătorii executivi. Echipa creativă a filmului Insidious s-a reunit cu regizorul James Wan: directorul de imagine Johny R. Leonetti, editorul Kirk Morri, designerul de costume Kristin M. Burke, compozitorul Joseph Bishara și scenograful filmului Puzzle Mortal, Julie Berghoff.

New Line Cinema prezintă o producție Safran Company / Evergreen Media Group Production, un film de James Wan, „Trăind Printre Demoni”. Distribuit de Warner Bros. Pictures, filmul este adus în România de MediaPro Distribution și are premiera pe 9 august în cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex (Constanța, Tulcea și Brașov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Cluj Polus, Iași, Constanța, Pitești, Sun Plaza, Timișoara, Târgu-Mureș, Ploiești), Cinema Arta (Târgu-Mureș), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploiești), Cinema Sergiu Nicolaescu (Târgu-Jiu), Cinema Capitol (Onești), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Twins (Ploiești), Cortina (Oradea), Cinema Glendale (București), Cinema Ostroveni (Ostroveni), Cinema Marcom (Buzău), Palace (Oradea), Cinema Grand Mall (Satu-Mare).

Inchide