„Focus” a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend – TRAILER

Focus a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend - TRAILER
Publicat: 03/03/2015, 17:14

În lungmetrajul „Focus”, de Glenn Ficarra și John Requa, Will Smith joacă rolul lui Nicky, un maestru al înșelăciunilor, care se îndrăgostește de o novice, Jess (Margot Robbie). În timp ce o învață trucurile meseriei, ea se apropie un pic prea mult de acesta, iar el se rupe de ea. Trei ani mai târziu, Jess, devenită între timp o adevărată femeie fatală, apare la Buenos Aires. În mijlocul celei mai noi și mai periculoase scheme a lui Nick, ea vine și-i dă planurile peste cap și-l scoate oarecum din joc pe maestrul escroc. Filmul este distribuit în România de Freeman Entertainment.

Locul al doilea în box office-ul românesc de weekend a fost ocupat de „Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey”, o ecranizare a romanului omonim al lui E. L. James, care a înregistrat încasări de 283.182,97 de lei, potrivit cinemagia.ro. „Cincizeci de umbre ale lui Grey”, regizat de de Sam Taylor-Johnson și care îi are în rolurile principale pe actorii Dakota Johnson și Jamie Dornan, este considerat cel mai provocator film al ultimului deceniu, având în vedere faptul că scenele cu sex din acesta cumulează 20 de minute din cele 124 de minute ale lungmetrajului. Acțiunea are loc în Seattle, unde Anastasia Steele, o studentă în vârstă de 22 de ani și încă virgină, cedează în fața șarmului și a practicilor sadomasochiste ale miliardarului Christian Grey. Filmul, distribuit în România de Ro Image 2000, a avut 14.538 de spectatori de vineri până duminică.

Thrillerul politic „De ce eu?”, regizat de Tudor Giurgiu, a debutat pe locul al treilea în box office-ul de weekend, cu încasări de 276.355,15 lei. Scenariul „De ce eu?”, scris de Loredana Novak și Tudor Giurgiu, este inspirat de cazul real al procurorului Cristian Panait, care s-a sinucis în 2002, la doar 29 de ani, în contextul anchetei asupra unui procuror din Oradea, Alexandru Lele, și al presiunilor exercitate asupra sa. Cristian (Emilian Oprea) este un tânăr procuror idealist care încearcă să rezolve un complicat caz de corupție în tumultuosul context social-politic din România anilor 2000. El investighează cazul unui coleg procuror suspectat de luare de mită, fals și uz de fals și sustragere de documente. Ancheta are însă implicații la nivel extrem de înalt și îi spulberă tânărului magistrat încrederea în justiție. Încercînd să descopere adevărul, Cristian intră într-o zonă periculoasă și se expune unor revelații dureroase și neașteptate. Lungmetrajul, distribuit de Ro Image 2000 și Transilvania Film, a înregistrat 19.924 de spectatori în weekend.

Pe locul al patrulea în box office-ul românesc s-a clasat pelicula SF „Ascensiunea lui Jupiter/ Jupiter Ascending”, de Andy și Lana Wachowski, cu încasări de 209.399,41 de lei. Pelicula SF „Ascensiunea lui Jupiter/ Jupiter Ascending”, distribuită de Freeman Entertainment, prezintă povestea lui Jupiter Jones, interpretată de Mila Kunis, care este femeie de serviciu pe Terra, dar află la un moment dat că este de fapt moștenitoarea tronului unui adevărat imperiu într-un alt colț al Universului, iar venirea sa la putere trebuie să aducă echilibrul în cosmos. Lungmetrajul a fost vizionat de 9.235 de spectatori de vineri până duminică.

Locul al cincilea i-a revenit lungmetrajului „Băiatul din vecini/ The Boy Next Door”, regizat de Rob Cohen, cu Ryan Guzman și Jennifer Lopez, cu încasări de 167.202,93 de lei. Thrillerul o are ca protagonistă pe Jennifer Lopez, care interpretează rolul unei profesoare, Claire Peterson, ce tocmai a divorțat. Femeia încearcă să-și găsească liniștea și să se dedice fiului său, dar întâlnirea cu chipeșul și mai tânărul său vecin Noah (Ryan Guzman) îi schimbă viața, iar Claire își dă seama că vecinul ei nu este deloc omul care credea ea că este. Filmul, distribuit în România de Ro Image 2000, a avut în weekendul de debut 8.738 de spectatori.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Hammer time”: O bombă de fabricație franceză lansată de ucraineni distruge o clădire plină de...
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Tatăl Andreei, studenta la Medicină, ucisă cu bestialitate, nu s-a putut dezlipi de sicriul cu...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Halep a fost BLOCATĂ. Decizia finală în circuitul WTA
Silvestru nu pierde timpul după despărțirea de Diana Șoșoacă. Cu cine a fost surprins
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Era uşa închisă şi mi-a dat de bănuit. Am insistat să deschid". Sora lui Mirel...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
O nouă fotografie fabuloasă cu Sagittarius A*, gaura neagră supermasivă din inima Căii Lactee