„Furios și iute 7” s-a menținut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend – TRAILER

Furios și iute 7 s-a menținut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend - TRAILER
Publicat: 14/04/2015, 18:16

„Furios și iute 7” este continuarea seriei de succes în care Vin Diesel și Paul Walker își reiau rolurile lui Dominic Toretto și Brian O’Conner. Cu cazierul curățat și liniștiți alături de vechii lor prieteni, cei doi încearcă să își facă o nouă viață, dar totul se năruie în momentul în care Ian Shaw intervine, iar ei sunt nevoiți să calce din nou în afara legii. Producția filmului a fost amânată aproape un an din cauza decesului lui Paul Walker. Actorul american a murit în 2013, într-un accident de automobil, la vârsta de 40 de ani, înainte de încheierea filmărilor de la „Furios și iute 7”. Rolul său a fost completat cu ajutorul tehnologiei digitale și al fraților starului, care au turnat câteva cadre în locul său. Filmul a avut 39.680 de spectatori de vineri până duminică și este distribuit în România de Ro Image 2000.

Pe locul al doilea în box office-ul românesc de weekend s-a situat pelicula „Insurgent”, al doilea lungmetraj din franciza inspirată din trilogia „Divergent”, scrisă de romanciera Veronica Roth. Filmul a înregistrat încasări de 80.167 de lei și 3.934 de spectatori. Demascați ca fiind Divergenți – oameni care nu se încadrează într-una dintre cele cinci categorii („facțiuni”) ale societății – Tris (Shailene Woodley) și Four (Theo James) sunt acum în postura de fugari, vânați de Jeanine (Kate Winslet), liderul avid de putere al facțiunii Erudiților. În timp ce grupurile de trădători Neînfricați, sub comanda lui Jeanine, răscolesc ruinele orașului Chicago în căutare de Divergenți, Tris și Four străbat orașul în speranța de a-și găsi aliați printre membrii facțiunilor Prieteniei, Abnegației, Candorii și Neînfricaților, precum și din rândurile rebelilor fără facțiune, potrivit site-ului cinemagia.ro. Filmul este distribuit în România de InterCom Film Distribution.

Locul al treilea în box office-ul românesc a revenit animației „Clopoțica și Legenda Bestiei de Nicăieri/ Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast”, de Steve Loter, care a avut încasări de 71.156 de lei și 4.021 de spectatori, potrivit cinemagia.ro. Distribuit de Forum Film România, lungmetrajul animat din seria „Tinkerbell” o prezintă pe Clopoțica într-o aventură ieșită din comun. Când una dintre suratele ei, încrezătoare că înfățișarea nu spune nimic despre inima unei ființe, se împrietenește cu o misterioasă creatură gigantică, Clopoțica nu știe dacă să se teamă sau nu pentru siguranța zânelor. Dar când un grup de zâne ia inițiativa de a captura „monstrul” înainte ca acesta să facă prăpăd în jur, Clopoțica va trebui să decidă dacă prejudecățile sunt mai importante decât o inimă deschisă.

Comedia „Mare și tare”, regizată de Etan Cohen, care îi are în distribuție pe actorii Will Ferrell și Kevin Hart, s-a situat pe poziția a patra în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 63.732,06 lei și 3.289 de spectatori. Filmul reunește pe marele ecran doi actori de comedie foarte iubiți de publicul nord-american: Will Ferrell, care interpretează rolul unui milionar trimis la închisoare pentru fraudă fiscală și care apelează la unul dintre angajații lui de culoare, interpretat de Kevin Hart, pentru a-l învăța toate trucurile de care va avea nevoie pentru a supraviețui pe durata încarcerării. Pelicula este distribuită în România de Freeman Entertainment.

Filmul „Minuscule: Aventura furnicuțelor rătăcite/ Minuscule – La vallée des fourmis perdues”, de Thomas Szabo și Hélène Giraud, a debutat pe locul al cincilea în box office-ul românesc de weekened, cu încasări de 63.690,09 lei. Într-o mică poiană liniștită, rămășițele unui picnic abandonat în grabă aprinde scânteia războiului între două triburi de furnici. Un îndrăzneț tânăr gărgăriță se trezește prins în mijlocul luptei. El se împrietenește cu una dintre furnicile negre, Mandible/ Mandibula, și îl ajută să-și salveze mușuroiul de asaltul teribilelor furnici roșii războinice, condus de înfricoșătorul Butor. Filmul a înregistrat 4.249 de spectatori și este distribuit în România de Ro Image 2000.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Condamnarea pentru viol a lui Harvey Weinstein, anulată de o instanță din New York