„Furios și iute 7” s-a menținut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend – TRAILER

Furios și iute 7 s-a menținut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend - TRAILER
Publicat: 14/04/2015, 18:16

„Furios și iute 7” este continuarea seriei de succes în care Vin Diesel și Paul Walker își reiau rolurile lui Dominic Toretto și Brian O’Conner. Cu cazierul curățat și liniștiți alături de vechii lor prieteni, cei doi încearcă să își facă o nouă viață, dar totul se năruie în momentul în care Ian Shaw intervine, iar ei sunt nevoiți să calce din nou în afara legii. Producția filmului a fost amânată aproape un an din cauza decesului lui Paul Walker. Actorul american a murit în 2013, într-un accident de automobil, la vârsta de 40 de ani, înainte de încheierea filmărilor de la „Furios și iute 7”. Rolul său a fost completat cu ajutorul tehnologiei digitale și al fraților starului, care au turnat câteva cadre în locul său. Filmul a avut 39.680 de spectatori de vineri până duminică și este distribuit în România de Ro Image 2000.

Pe locul al doilea în box office-ul românesc de weekend s-a situat pelicula „Insurgent”, al doilea lungmetraj din franciza inspirată din trilogia „Divergent”, scrisă de romanciera Veronica Roth. Filmul a înregistrat încasări de 80.167 de lei și 3.934 de spectatori. Demascați ca fiind Divergenți – oameni care nu se încadrează într-una dintre cele cinci categorii („facțiuni”) ale societății – Tris (Shailene Woodley) și Four (Theo James) sunt acum în postura de fugari, vânați de Jeanine (Kate Winslet), liderul avid de putere al facțiunii Erudiților. În timp ce grupurile de trădători Neînfricați, sub comanda lui Jeanine, răscolesc ruinele orașului Chicago în căutare de Divergenți, Tris și Four străbat orașul în speranța de a-și găsi aliați printre membrii facțiunilor Prieteniei, Abnegației, Candorii și Neînfricaților, precum și din rândurile rebelilor fără facțiune, potrivit site-ului cinemagia.ro. Filmul este distribuit în România de InterCom Film Distribution.

Locul al treilea în box office-ul românesc a revenit animației „Clopoțica și Legenda Bestiei de Nicăieri/ Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast”, de Steve Loter, care a avut încasări de 71.156 de lei și 4.021 de spectatori, potrivit cinemagia.ro. Distribuit de Forum Film România, lungmetrajul animat din seria „Tinkerbell” o prezintă pe Clopoțica într-o aventură ieșită din comun. Când una dintre suratele ei, încrezătoare că înfățișarea nu spune nimic despre inima unei ființe, se împrietenește cu o misterioasă creatură gigantică, Clopoțica nu știe dacă să se teamă sau nu pentru siguranța zânelor. Dar când un grup de zâne ia inițiativa de a captura „monstrul” înainte ca acesta să facă prăpăd în jur, Clopoțica va trebui să decidă dacă prejudecățile sunt mai importante decât o inimă deschisă.

Comedia „Mare și tare”, regizată de Etan Cohen, care îi are în distribuție pe actorii Will Ferrell și Kevin Hart, s-a situat pe poziția a patra în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 63.732,06 lei și 3.289 de spectatori. Filmul reunește pe marele ecran doi actori de comedie foarte iubiți de publicul nord-american: Will Ferrell, care interpretează rolul unui milionar trimis la închisoare pentru fraudă fiscală și care apelează la unul dintre angajații lui de culoare, interpretat de Kevin Hart, pentru a-l învăța toate trucurile de care va avea nevoie pentru a supraviețui pe durata încarcerării. Pelicula este distribuită în România de Freeman Entertainment.

Filmul „Minuscule: Aventura furnicuțelor rătăcite/ Minuscule – La vallée des fourmis perdues”, de Thomas Szabo și Hélène Giraud, a debutat pe locul al cincilea în box office-ul românesc de weekened, cu încasări de 63.690,09 lei. Într-o mică poiană liniștită, rămășițele unui picnic abandonat în grabă aprinde scânteia războiului între două triburi de furnici. Un îndrăzneț tânăr gărgăriță se trezește prins în mijlocul luptei. El se împrietenește cu una dintre furnicile negre, Mandible/ Mandibula, și îl ajută să-și salveze mușuroiul de asaltul teribilelor furnici roșii războinice, condus de înfricoșătorul Butor. Filmul a înregistrat 4.249 de spectatori și este distribuit în România de Ro Image 2000.