Gafa de la o televiziune care i-a făcut pe bunici să intre în pământ de rușine. „De când este acceptat la știri un limbaj dezgustător?”

Redactor:
Gandul
Telespectatorii BBC au avut un șoc în momentul în care au privit ecranele televizorului. În timpul jurnalului de știri de seară a fost difuzată imaginea unei sportive împreună cu câteva dintre comentariile primite pe Instagram. Ce scria într-un comentariu a stârnit furia bunicilor care priveau știrile împreună cu nepoții.

În timpul jurnalului de seară londonez a fost difuzată o postare pe instagram a unei gimnaste. Alături de imaginea tinerei se aflau comentariile urmăritorilor ei. Un comentariu indecent și necenzurat („I love to f*** your a**”) i-a șocat pe telespectatori, potrivit The Mirror.

O telespectatoare în vârstă de 55 de ani a reclamat că în timp ce se uita pe BBC a rămas șocată citind un comentariu mai mult decât nepotrivit. Femeia care se afla în fața televizorului a declarat că ceea ce a făcut-o să se simtă extrem de prost a fost faptul că alături de ea se afla nepoata de șase ani.

„Au difuzat imaginea de pe Instagram a unui model plus size. Când am văzut comentariul nu mi-a venit să cred. Am rămas mască”.

Un alt telespectator a postat pe Twitter: „De când este acceptat la știri un limbaj dezgustător?”

Un purtător de cuvânt al BBC a declarat că „Greșeala a fost cenzurată imediat după ce a fost observată”.   

 

Inchide