Gafa de proporții făcută de o prezentatoare meteo, în direct, după ce s-a discutat pe post despre selfie-ul viral cu gorilele de munte

Gafa de proporții făcută de o prezentatoare meteo, în direct, după ce s-a discutat pe post despre selfie-ul viral cu gorilele de munte
Publicat: 24/04/2019, 15:59

Prezentatorii unei emisiuni, Shon Gables și Thomas Roberts, discutau despre selfie-ul viral făcut de un pădurar împreună cu două gorile, în Congo. Cei doi i-au dat legătura lui Dorsey, care a reacționat astfel: „Nu e minunat? Poți vedea similaritățile dintre tine și ele (n.e. – maimuțele).” Mai mulți telespectatori au avut impresia că vedeta de la meteo a comparat omul din imagine cu animalele care apar în aceeași poză.

Gables este, de asemenea, o femeie de culoare, și a fost vizibil afectată de remarcă. După ce incidentul s-a viralizat, Dorsey a spus că ea compara, de fapt, postura uneia dintre gorile cu a unuia dintre prezentatorii din studio, nu omul din imaginea respectivă și animalul, potrivit Yahoo! Lifestile.

Shon Gables și Thomas Roberts

Colegul lui Gables, Thomas Roberts, a fost și el stingherit de ce a spus colega de la meteo. „Postura mea nu e chiar atât de bună”, a replicat el, încercând să detensioneze situația și să dea impresia că el a fost cel vizat de comentariu.

După incident, postul de televiziune a primit mai multe plângeri de la telespectatori.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase