GALERIE FOTO. Sharon Stone, fotografiată în sutien, la București

Publicat: 25/08/2012, 17:14
Actualizat: 20/03/2019, 17:06

Sharon Stone a fost fotografiată în sutien, la București, după ce actrița americană, acuzând canicula și dorind să se răcorească, a decis să renunțe pentru câteva momente la bluza pe care o purta în timp ce filma o scenă pentru pelicula „What About Love?”, informează Mediafax, citând Daily Mail.

Canicula a pus stăpânire în ultimele zile pe București, iar actorii din acest lungmetraj au avut parte de câteva momente dificile în timpul filmărilor.

FOTO: Daily Mail

Astfel, pentru o scenă din filmul „What About Love?”, actrița în vârstă de 54 de ani a decis, joi, să renunțe la bluza ei de culoare liliachie și a rămas doar într-o pereche de pantaloni bej și un sutien negru, întrucât temperaturile au urcat la București în ultimele zile la valori care au depășit 39 de grade Celsius.

După ce s-a răcorit o vreme într-un vehicul cu aer condiționat, actrița a revenit pe platoul de filmare, purtând aceeași bluză liliachie.

Potrivit autorilor articolului postat pe site-ul tabloidului britanic Daily Mail, Sharon Stone arată extraordinar de bine pentru o femeie trecută de vârsta de 50 de ani, întrucât actrița americană are o siluetă de invidiat, iar mușchii din zona taliei au un aspect tonifiat.

FOTO: Daily Mail

Sharon Stone și partenerul ei din film, Andy Garcia, au filmat miercuri în Piața Constituției o scenă fierbinte, în care cei doi se îmbrățișează și se sărută, iar joi au continuat filmările cu o scenă turnată în Centrul istoric din Capitală, potrivit stirileprotv.ro.

Sharon Stone, al cărei onorariu pentru acest film este vehiculat la opt milioane de euro, a venit în România împreună cu cei trei copii ai săi, dar și cu iubitul ei, modelul argentinian Martin Mica, în vârstă de 27 de ani, și cu două bone. Actrița locuiește cu familia sa într-o vilă din Pipera.

FOTO: Daily Mail

Celălalt star din distribuția filmului „What About Love”, Andy Garcia, a preferat să fie cazat într-un hotel de 5 stele. El se află pentru a doua oară în România, după filmările din 2004 pentru „Modigliani”, o producție MediaPro.

Filmările pentru pelicula „What About Love” au debutat în România la sfârșitul lunii iulie și au loc în prezent la studiourile coproducătorului Castel Film, în Capitală, până pe 7 septembrie, a declarat pentru Mediafax reprezentantul casei de producție. Bogdan Moncea, director de marketing al Castel Film, a precizat că filmările au debutat pe 23 iulie în țară, desfășurându-se în localitățile montane Bolboci, Peștera, precum și la Castelul Corvinilor de la Hunedoara. Timp de câteva ore, s-a filmat și pe Transfăgărășan.

FOTO: Daily Mail

Alături de Stone și Garcia, în rolurile principale joacă tânăra actriță americană Marielle Jaffe și spaniolul Miguel Ángel Muñoz, din distribuție făcând parte și românii Maia Morgenstern și Ioan Andrei Ionescu, alături de vedeta ucraineană Kamaliya și un alt actor spaniol, José Coronado.

Filmul, în regia lui Klaus Menzel, spune povestea a doi tineri – o americancă și un spaniol – care călătoresc prin Europa, dorind să facă un film despre dragoste. Sharon Stone și Andy Garcia îi interpretează pe părinții fetei.

FOTO: Daily Mail

Casa de producție Castel Film este partenerul producătorilor în România, unde se filmează cea mai mare parte a peliculei. Filmările vor continua în Spania, de pe 25 septembrie.

Sharon Stone este actriță și producătoare de film. Ea s-a remarcat în filmul „Total Recall” (1990), în care a jucat alături de Arnold Schwarzenegger, și a devenit celebră pe plan internațional după rolul din „Instinct primar”, în 1992. Sharon Stone a primit un premiu Emmy pentru cea mai bună actriță într-un serial de televiziune-dramă, în 2004, grație rolului său de invitat special în serialul „The Practice”, dar și un Glob de Aur, în 1995, pentru rolul din „Casino”, care i-a adus și o nominalizare la Oscar.

Andy Garcia, actor nominalizat la premiile Oscar și Globul de Aur pentru rolul lui Vincent Mancini din „Nașul partea III”, a jucat în filme precum „Pantera roz 2”, „Chihuahua de Beverly Hills”, „The Last Testament of Lucky Luciano”, „Ocean’s Thirteen – Acum sunt 13”, „Așii din mânecă”, „Orașul pierdut” și „Modigliani”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
Tragedie în România! A MURIT
Polițista mituită de Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit femeia din partea judecătorilor
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
Gorghiu: Ministerul Justiţiei depune eforturi ca prinţul Paul să-şi execute pedeapsa în România
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Interdicție în România, din aprilie. E ILEGAL peste tot. Te lasă fără bani și fără...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Trei femei au fost diagnosticate cu HIV după ce și-au făcut tratamente faciale