Gestul incredibil al unui bărbat față de o jurnalistă, în timpul unei transmisiuni live / „M-am simțit violată și batjocorită…” – VIDEO

Redactor:
Adina Petcu
Gestul incredibil al unui bărbat față de o jurnalistă, în timpul unei transmisiuni live / „M-am simțit violată și batjocorită…” – VIDEO
Alex Bozarjian, de la WSAV News, a declarat că s-a simțit „violată" și „batjocorită" după ce un bărbat i-a atins posteriorul în timpul unei transmisii live, a relatat Independent.co.uk.

Femeia se afla pe traseul unei curse de 10 kilometri în Savannah, Georgia și transmitea live pentru canalul de știri WSAV, când unul dintre alergători s-a apropiat de ea și a pălmuit-o în trecere.

În filmare, Bozarjian se arată vizibil șocată de incident, pe care l-a descris ulterior în cuvinte aspre. „Mă adresez celui care m-a lovit peste fund azi dimineață: ai reușit să mă agresezi, să mă tratezi ca pe un obiect și să mă faci de râs live, la TV.” Aceasta a adăugat revoltată că „Nicio femeie nu ar trebui să treacă prin așa ceva vreodată.”

Mai mulți susținători ai reporteriței și-au exprimat indignarea pe Twitter, criticând comportamentul bărbatului. Emiliy Bloch de la Florida Times a descris gestul drept „dezgustător” și a transmis că este alături de  Alex Bozarjian. Caitlyn Penter de la ABC News 13 a extins acest caz particular și s-a referit la întreaga comunitate a reporterilor într-o postare scrisă cu majuscule, pentru a-i exprima pe deplin furia: „PUR ȘI SIMPLU NU VĂ ATINGEȚI DE REPORTERI.”

Robert Wells, directorul departamentului sportiv din Savannah, a promis să îl identifice pe bărbat și să îl sancționeze pentru fapta sa. „Alex, ceea ce ți s-a întâmplat este 100% inacceptabil”, i-a transmis acesta femeii. „Un asemenea comportament nu va fi tolerat la evenimentele noastre”, a adăugat el.

 

Inchide