Ghidul complet al tendințelor toamnă-iarnă 2014/2015 în numărul de septembrie GLAMOUR

Ghidul complet al tendințelor toamnă-iarnă 2014/2015 în numărul de septembrie GLAMOUR
Publicat: 26/08/2014, 18:29
Actualizat: 05/02/2019, 11:17

Vedeta numărului de septembrie GLAMOUR este Keira Knightley. După ce s-a luptat cu pirații, a supraviețuit mulțimii de roluri pentru care a trebuit să poarte corsete și s-a căsătorit în secret, Keira Kinghtley revine în atenția tuturor cu un nou rol în care… cântă! Ea vorbește cu editorul GLAMOUR, Christa D”Souza, despre noul ei film, „Begin Again”, despre căsătoria cu James Righton, clăparul formației britanice Klaxons și despre salariul pe care și-l acordă anual: doar 50.000 de dolari în 2012. Află detalii în GLAMOUR.

Lectura continuă cu un ghid complet al tendințelor toamnă-iarnă 2014/2015. A sosit acea perioadă din an în care e absolut necesară o reevaluare și o reîmprospătare a garderobei. Ce trebuie să bifezi în următoarele luni? Răsfoiește materialul nostru de tendințe și vei afla toate răspunsurile de care ai nevoie pentru a naviga cu stil lunile următoare! Plus: Garderoba esențială pentru acest sezon. Am selectat șase tendințe relevante pentru următoarele luni. Dacă vrei o garderobă bine gândită, o poți construi în jurul pieselor cheie pe care le-am selectat pentru tine.

Tot în GLAMOUR de septembrie ne întrebăm Cum de sunt bărbații atât de lipsiți de complexe? Când vine vorba de corpul lor, dezbrăcat de… orice haină, bărbații au această atitudine grozavă: nu le pasă cum arată! Iată cum putem învăța și noi o lecție, pornind de la povestea plină de umor a scriitoarei Jill Franklyn, scenarista serialului „Gravity”. De citit musai!

Numărul de septembrie GLAMOUR vine și cu un interviu cu superba Alessandra Ambrosio: îngerul Victoria”s Secret, în vârstă de 33 de ani, ne dezvăluie cum își păstrează trupul tonificat, cum luptă împotriva celulitei (vă vine să credeți sau ba, chiar și ea are!) și cum face să emane atâta încredere în sine.

Tot la capitolul staruri, editorii GLAMOUR au pregătit un material special: Așa mamă, așa fiică. La Hollywood, frumusețea stă înscrisă în gene! Cinci dintre cele mai frumoase femei ale deceniilor trecute predau ștafeta unei noi generații cel puțin la fel de glam. Îți dăm un singur exemplu, pe celelalte le poți afla din GLAMOUR de septembrie. În 1983, pe vremea când superba Kim Basinger frângea inimile bărbaților în rolul fetei Bond, ea nici măcar nu îl cunoscuse pe Alec Baldwin, viitorul tată al fiicei ei. Ireland are acum 18 ani, câteva pictoriale foarte hot la activ și o relație controversată cu rapperița Angel Haze.

Trecem la capitolul beauty și îți dezvăluim Ce produse să folosești seara ca să arăți senzațional dimineața. Există câteva trucuri și câteva produse care te pot ajuta să obții acest rezultat. Am pornit în cercetare! Plus: îți arătăm Cum se prinde acum părul în coadă. Stylingul de care suntem aproape dependente a trecut printr-o îmbunătățire majoră. Prin patru, mai exact. Ți le exemplificăm în numărul de septembrie GLAMOUR.

Numărul de septembrie GLAMOUR este din 25 august la toate chioșcurile de ziare la prețul de 7,90 lei. Acum poți comanda numărul de SEPTEMBRIE al revistei la un preț special și ai livrare gratuită. Vezi oferta

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
EXCLUSIV Băsescu: Dacă se retrage Piedone, câștigă sigur Firea. Dar nu se va retrage pentru...
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
Ce trebuie să mâncăm pentru a ne feri de cancer: „Evitați aceste două lucruri!”
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România de Florii! A MURIT
Cum a fost prins Prinţul Paul al României! Detaliul care l-a dat de gol. Acesta...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Simona Halep SCHIMBĂ REGULILE în lumea tenisului. Decizie radicală după verdictul TAS
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
"Mă făceam că nu aud". Nicolae Botgros, întâmplare neașteptată la o înmormântare! Cererea pe care...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Test de cultură generală. Cât de veche este Cascada Niagara?