Dorina Calin
29.09.2014
Magazin

Halloween Charity Ball 2014 va avea loc pe 25 octombrie, la Palatului Parlamentului

Halloween Charity Ball 2014 se va desfășura pe 25 octombrie și va marca zece ani de la înființarea Asociației OvidiuRo.

Halloween Charity Ball 2014 se va desfășura pe 25 octombrie, la Palatului Parlamentului din București, și va marca zece ani de la înființarea Asociației OvidiuRo, organizatorul evenimentului.

Halloween Charity Ball se adresează celor care cred în educație, vor să investească în viitorul copiilor săraci din România și, de asemenea, vor să petreacă o seară minunată alături de oameni cu aceleași valori, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Tema Halloween Charity Ball din această toamnă le dă ocazia participanților să se costumeze în personajele sau actorii lor preferați de la Hollywood, trăind împreună, timp de o seară, „Magia Filmului”.

Balul din acest an este cu atât mai important cu cât Asociatia OvidiuRo, fondată de Leslie Hawke, mama celebrului actor Ethan Hawke, și Maria Gheorghiu, sărbătorește 10 ani de când schimbă destinul a mii de copii săraci. Fondurile strânse în seara balului vor susține continuarea programului „Fiecare Copil în Grădiniță”, lansat în 2010.

Acesta a crescut spectaculos rata de înscriere și prezență a celor mici la grădiniță, pas fără de care copiii nu au șansa de a se adapta mai târziu în școală, se mai arată în comunicatul citat.

Halloween Charity Ball va reuni, pe 25 octombrie, personalități din mediul de afaceri, politicieni, ambasadori, reprezentanți ai mass-media și ai societății civile.

Mai multe informații despre eveniment se găsesc pe site-ul www.ovid.ro.

Inchide