HOROSCOP 2015. Predicții pentru luna ianuarie

HOROSCOP 2015. Predicții pentru luna ianuarie
Publicat: 30/12/2014, 13:15

HOROSCOP 2015. Predicții pentru luna ianuarie

BERBEC

Este o perioadă foarte bună pentru Berbeci. Începi noul an în forță, ai foarte multă energie, iar dorința ta cea mai mare va fi aceea de a-ți satisface anumite mofturi. Totodată, relațiile cu cei din jur vor fi armonioase, iar viața profesională poate suferi anumite schimbări. Ai grija la bani, din acest punct de vedere va fi o perioadă mai dificilă pentru tine.

TAUR

Luna ianuarie poate însemna un nou început pentru tine! Ai mai multă energie, mai mult optimism și reușești să-ți îmbunătățești relațiile cu cei din jur. Totodată, sunt șanse să faci progrese în carieră sau să faci câteva schimbări care te vor ajuta să evoluezi. Banii vor reprezenta o problemă la începutul lunii, dupaă care îți vei reveni din punct de vedere financiar.

GEMENI

Deși începi noul an cu dreptul, vei observa cu stupoare că relațiile cu cei din jur nu mai sunt la fel ca la început. În primele zile ale lunii va fi necesar să incerci să restabilești armonia în familie sau să îndrepți anumite greșeli pe care le-ai făcut față de câteva persoane din anturaj. Spre sfârsitul acestei perioade vei avea posibilitatea să te implici într-o nouă afacere.

RAC

Ai foarte multe planuri de viitor! Anul 2015 promite foarte multe lucruri, iar tu vrei să începi să faci schimbări majore în viața ta. În primul rând, te vei gândi să îți schimbi cariera sau vei încerca să avansezi la actualul loc de muncă. Vrei să faci mai mulți bani, iar astrele te vor îndruma către calea cea bună.

LEU

Este o perioadă în care simți nevoia săa te refaci. După ce ai avut parte de un an agitat, în 2015 ești hotărâța să faci anumite schimbări și să începi să acorzi mai puțin credit anumitor persoane. Îți dorești să avansezi în cariera și să câștigi mai mulți bani, lucru care nu va fi deloc dificil pentru tine.

FECIOARĂ

2014 nu a fost un an foarte liniștit pentru tine, dar începând cu ianuarie 2015 vei începe să faci anumite schimbaări în viața ta. Banii vor reprezenta o prioritate pentru tine, iar relațiile cu cei din jur se vor îmbunatăți. Totodată, sunt mari șanse să începi colaboraări noi sau să intri în posesia unei moșteniri.

BALANȚĂ

Cu toate că îți faci foarte multe planuri de viitor, începutul de an nu va fi unul foarte bun pentru tine. Vei intra în câteva dispute cu persoanele din anturaj sau vei avea parte de câteva dezamăgiri. Cu toate acestea, intuiția te va ajuta să iei cele mai bune decizii și să depășești cu ușurințî anumite situații.

SCORPION

Nu este momentul să îți faci griji de niciun fel și nici să te gândești la dezamăgirile de care ai avut parte în trecut! Profita de acest început de an și încearcă să-ți faci planuri de viitor. Astrele acționează în favoarea ta, iar intuiția te poate ajuta să iei cele mai bune decizii și să faci schimbări semnificative în viața ta.

SĂGETĂTOR

Deși in 2014 ai dat dovadă de foarte multă încăpățânare, începând cu luna ianuarie 2015 vei începe să-ți schimbi total atitudinea. Sunt șanse foarte mari să apară câteva lucruri bune în viața ta sau să reusești să faci mai mulți bani. Ai foarte multa energie, iar intuiția te va ajuta să iei cele mai bune decizii.

CAPRICORN

Nu este un capăt de lume dacă nu ți s-au îndeplinit toate dorințele până în acest moment. Profitaă de acest început de an și încearcă să-ți faci ordine în gânduri. Persoanele din familie te pot ajuta să ai mai multă încredere in tine, iar prietenii in mod sigur te vor ajuta să ai o stare mai bună. Spre finalul lunii sunt șanse să primești și un răspuns la o problemă mai veche.

VĂRSĂTOR

Cu toate că ai avut cheltuieli foarte mari până în acest moment, incepând cu luna ianuarie 2015 vei reuși să îți revii din punct de vedere financiar. Tot în aceasta perioadă pot să apară numeroase schimbări în viața ta, în urma cărora vei lua noi decizii de viitor. Spre sfârșitul acestei perioade sunt șanse să îți găsești un loc nou de muncă.

PEȘTI

Problemele cu care te confrunți în această perioadă nu sunt foarte mari și vei reuși să le depăsești, indiferent de situație. Luna ianuarie 2015 poate semnifica un nou început pentru tine, în special în ce privește cariera. Ai șanse foarte mari să faci investiții de succes sau să câștigi bani de pe urma unor afaceri mai vechi.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Cum să evitați epuizarea la locul de muncă: sfaturile utile de la specialiști
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Mesajul cutremurător postat de Mihaela înainte de a se arunca de la etajul 15 al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi...
Vreme de coșmar. Ține o săptămână
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Horoscop zilnic, 20 aprilie 2024: Leii trebuie să fie foarte atenți în fața cui își...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Tulburătoare și Înălțătoare discuția dintre Ana Blandiana și Adrian Artene | ALTCEVA CU ADRIAN ARTENE