„Hulk din Iran” va debuta în MMA împotriva unui brazilian, care l-a amenințat că „îi va rupe capul”. Cum arată Sajad Gharibi, comparat cu un „Hercule persian”

Redactor:
Silviu Bănilă
Culturistul supranumit „Iranian Hulk", Sajad Gharibi, în vârstă de 27 de ani, care are o greutate de 177 kilograme, va debuta în artele marțiale mixte, împotriva unui oponent din Brazilia.

Sajad Gharibi, denumit și „Herculele persian”, are o înălțime de 1,88 m și o greutate de 177 kg, scrie Daily Mail. Temutul iranian și-a anunțat debutul în MMA, în luna ianuarie, prin intermediul rețelei Instagram.

Recent, Sajad a dezvăluit că se va lupta cu un brazilian, în acest an. Sajad face anunțurile pe Instagram, unde are 450.000 de urmăritori.

Unii speculează că Sajad se va lupta cu „Hulkul brazilian” Romario dos Santos Alves, în vârstă de 29 de ani. Alves a amenințat că „îi va rupe capul” lui Gharibi, chiar dacă are 104 kg. În 2013, Alves a fost la un pas să-și piardă un braț, după ce și-a injectat substanțe interzise în mușchi, suferind o reacție severă.

Pe de altă parte, Gharibi a clădit un cult în jurul culturismului, activitate sa preferată. Uriașul poate ridica greutăți de 180 kg, cam cât greutatea lui corporală.

Asta nu înseamnă însă că va triumfa neapărat în ring: concurenții prea mari se mișcă mai greu și sunt mai ușor de anihilat de oponenții lor. 

foto: @sajadgharibiofficial Instagram

foto: [email protected]

foto main: @sajadgharibiofficial Instagram

Inchide