James Franco și Seth Rogen parodiază coperta Vogue pe care apare cuplul Kim Kardashian-Kanye West – FOTO

James Franco și Seth Rogen parodiază coperta Vogue pe care apare cuplul Kim Kardashian-Kanye West - FOTO
Publicat: 23/03/2014, 15:04
Actualizat: 01/02/2019, 14:54

Astfel, într-o falsă copertă a revistei Vogue, capul rapperului Kanye West a fost înlocuit cu figura actorului James Franco, iar în locul starletei Kim Kardashian apare fața actorului canadian Seth Rogen.

Pe coperta originală a revistei americane Vogue, care a fost prezentată vineri pe site-ul publicației, Kim Kardashian apare îmbrăcată într-o rochie albă de mireasă, iar Kanye West este fotografiat în plan secund, cu mâinile în jurul taliei logodnicei sale. Fotografia, realizată de Annie Leibovitz, este o aluzie la nunta celor doi, care va avea loc la Paris, pe 24 mai.

Actorul James Franco a postat parodia copertei Vogue pe platforma Instagram, imaginea cu el și cu Seth Rogen îmbrățișați fiind însoțită de comentariul: „Seth, te iubesc, ticălosule!”.

Reacția fanilor celor doi actori a fost peste orice așteptări, aceștia făcând comentarii pline de entuziasm, precum „Doamne, ce cuplu reușit!” și „O fotografie de copertă mult mai bună”.

Nu este pentru prima dată când James Franco și Seth Rogen i-au parodiat pe Kanye West și Kim Kardashian. În noiembrie, cei doi actori au parodiat videoclipul melodiei lui Kanye West, „Bound 2”, în care rapperul apare în ipostaze îndrăznețe alături de logodnica sa.

De asemenea, seria parodiilor la adresa copertei Vogue cu Kanye West și Kim Kardashian a continuat cu celebrul cuplu Kermit și Miss Piggy din serialul „Păpușile Muppets”. Kermit și Miss Piggy au apărut, la rândul lor, pe coperta revistei „Vague”, pozând în aceleași ipostaze cu Kim Kardashian-Kanye West.

„Kermit și cu mine suntem onorați să apărem pe coperta revistei Vague drept cel mai celebru cuplu din univers (sunteți totuși surprinși?)”, a comentat Miss Piggy, după ce a distribuit fotografia pe rețeaua de socializare Facebook, făcând aluzie la subtitlul apărut pe coperta Vogue: „Cel mai discutat cuplu al momentului/ World”s Most Talked About Couple”.

Fotografia cu Miss Piggy și Kermit a apărut în contextul premierei celui mai recent film cu păpușile Muppets, „Muppets Most Wanted”, care a fost lansat în Statele Unite pe 21 martie, în aceeași zi cu numărul din aprilie al ediției americane a revistei Vogue.

Revista Vogue, considerată un etalon al stilului, se află în centrul unui scandal în SUA, după ce a fost făcut public faptul că vedeta de televiziune Kim Kardashian și rapperul Kanye West au apărut pe coperta ediției din aprilie a versiunii americane a celebrei publicații.

James Franco a interpretat rolul principal în filmul regizat de Danny Boyle „127 Hours”, pentru care a fost nominalizat, în 2011, la premiile Oscar. Actorul american a putut fi văzut și în „Mănâncă roagă-te iubește/ Eat Pray Love”, „Milk – Prețul curajului”, „Crazy Night”, „Planeta Maimuțelor: Invazia”, dar și în rolul Harry Osbourne din trilogia „Omul Păianjen/ Spiderman”.

Actorul și scenaristul canadian Seth Rogen, considerat copilul-minune al comediei americane, și-a început cariera făcând stand-up comedy, apoi s-a lansat cu filmul „Virgin la 40 de ani/ The 40-Year-Old Virgin”. Ca urmare a acestui succes, au urmat roluri în filmele „Un pic însărcinată/ Knocked Up”, „Donnie Darko”, „Doar tu și eu. Al treilea e în plus/ You, Me, and Dupree”, „Fii pe fază și raportează!/ Observe and Report” și „Viespea verde 3 D/ The Green Hornet”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au...
Soția fotbalistului s-a urcat beată la volan și a făcut praf un Ferrari Portofino de...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
Meniu de Paște al Nadiei Comăneci. Ce nu lipsește niciodată de pe masa de sărbătoare:...
Cine este poliţistul mort în accidentul de motocicletă din Galaţi. Deviza în viață a lui...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”!...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Macron îl îndeamnă pe Netanyahu să ajungă la un acord de armistiţiu cu Hamas
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente. Legea e pentru toată lumea
Cum și-a cucerit Shakira noul iubit. Ce a declarat actorul din Emily in Paris despre...
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Carmen Tănase, la un pas de a rămâne paralizată. Ce diagnostic crunt i-au pus medicii
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Exercițiul „extraordinar” care crește longevitatea și reduce riscul de atac de cord