Julie Mayaya, la Gândul Live: „Nu mi-am imaginat că voi deveni Vocea României. Mi-a fost frică pentru că pielea mea are o altă culoare”. VIDEO

Publicat: 16/01/2013, 13:58
Actualizat: 11/04/2015, 18:12

Julie Mayaya, 26 de ani, câștigătoare a trofeului Vocea României, invitată la Gândul LIVE a povestit că viața ei s-a schimbat radical după participarea la show-ul de talente difuzat de Pro TV. Deși e recunoscută pe stradă, dă interviuri ori autografe, Julie Mayaya a mai spus că și-a stabilit cartierul general în București, orașul în care locuiește de opt ani și că nu intenționează să-și schimbe reședința. Mai mult, artista a povestit despre familia ei, despre visul premonitoriu pe care mama ei l-a avut în seara de Crăciun, dar și despre amintirea de preț pe care bunica ei din partea tatălui, care trăiește în Congo, i-o păstrează.

Mayaya a mărturisit că i-ar plăcea să reprezinte România la concursuri internaționale, – „chiar și la Eurovision, de ce nu?”, dar a vorbit și despre viața ei personală. „Am un prieten încă înainte de a participa la Vocea României”, a precizat câștigătoarea show-ului de la ProTV.

Ce contează pentru un artist

La Gândul LIVE, Julie Mayaya a povestit despre pasiunea ei pentru muzică, mărturisind că talentul nu l-a moștenit de la părinți. „Amândoi sunt ingineri, absolvenți de Automatică Calculatoare. Talentul mi-a fost descoperit de profesora de muzică în clasa a V-a. M-a făcut șefa corului”, a spus Julie. „Până atunci cântam doar pe la serbări”.

Primii bani din muzică i-a câștigat în liceu – la Informatică, dar nu compensațiile materiale au făcut-o să simtă în cei zece ani de când cântă aprecierea publicului. „Plecam în mici turnee cu band-ul meu. Plecam vineri și ne întorceam duminică. Cel mai mult îmi plăcea când mă întorceam acasă cu buchete de flori și cu strângeri de mâini”, a povestit cea care i-a fost elevă lui Horia Brenciu.

Întrebată ce și-a cumpărat din primii bani pe care i-a câștigat din muzică, Julie Mayaya și-a amintit că a fost o pereche de jeansi. „Parcă îmi luasem și o pereche de pantofi. Nu mai țin bine minte, dar blugii îi am și acum în fața ochilor – erau evazați”, a spus câștigătoarea de la Vocea României.

„Experiența publicului este una, emoția televiziunii este alta”

Julie Mayaya a mai povestit la Gândul Live că este o fire emotivă și că a participat la show-ul difuzat de ProTv la îndemnul prietenilor. „Am decis să particip la această emisiune după ce am văzut primul sezonul. Era să ratez și al doilea sezon. Noroc cu o perietenă de-a mea. Eu credeam că preselecțiile pentru Vocea României sunt toamna, dar ele erau primăvara”, a spus aceasta.

Când a ajuns la audiții era răcită. „Atât de răcită încât credeam că nu voi lua preselecții pe nevăzute. Mi-am ales o piesă de-a Cristinei Aguilera. Trebuia să intru în starea necesară, pentru că piesa era una tristă. La un momentdat se întoarce primul scaun. Eu am început să zâmbesc. Apoi al doilea scaun. Am făcut ochii mari. Când am văzut toate cele patrru scaune eram de-a dreptul fericită”, și-a amintit concurenta.

Aceasta a spus că nu s-a gândit nicio secundă, înainte de a pleca de acasă, la vreun antrenor anume. „Pentru mine era suficient să se întoarcă unul. Nu aveam preferințe”, a spus Julie Mayaya.

Susține că nu și-a imaginat că va deveni Vocea României. „Am crezut că voi părăsi show-ul. Culoarea pielii era unul dintre motive. Ceea ce m-a surprins a fost că publicul m-a salvat de fiecare dată”, a mărturisit câștigătoarea de la Vocea României.

Ce cadou păstrează bunica din Congo

Julie a vorbit la Gândul LIVE despre tatăl ei, cu care vorbește adesea, dar și despre rudele ei din Congo, despre corespondența cu aceștia. Mai mult, ea spune că bunica din partea tatălui, care nu vorbește franceza, ci un dialect local – lingala, păstrează drept amintire un DVD cu înregistrările momentelor susținute de Julie Mayaya în timpul show-ului difuzat de Pro TV. „I l-a făcut tata”, spune artista.

Întrebată de moderatoarea emisiunii, Diana Marcu, ce planuri personale are, Julie Mayaya a mărturisit că are un prieten, încă de dinainte de Vocea României, și că da – are planuri de căsătorie, dar nu în 2013.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Începând de astăzi, turiștii trebuie să plătească taxă de intrare în Veneția