Katie Holmes și Jamie Foxx s-ar fi despărțit după o relație de șase ani

Redactor:
Ana Obretin
Katie Holmes și Jamie Foxx s-ar fi despărțit după o relație de șase ani
Actorii americani Katie Holmes și Jamie Foxx s-ar fi despărțit în urmă cu câteva luni, după o relație de șase ani, pe care nu au confirmat-o oficial niciodată, potrivit mirror.co.uk.

Cei doi actori s-ar fi despărțit în luna mai, la câteva săptămâni după ce s-au afișat împreună la Met Gala de la New York, potrivit unor surse citate de publicația britanică The Mirror.

Katie Holmes, în vârstă de 40 de ani, și Jamie Foxx, în vârstă de 51 de ani, erau împreună din 2013, dar relația lor nu a fost oficializată până la apariția de la Met Gala.

Katie Holmes a devenit cunoscută cu rolul din serialul TV „Dawson’s Creek” și s-a remarcat apoi în lungmetrajul „Batman – Începuturi/ Batman Begins” (2005), dar și într-o miniserie TV inspirată din viața lui Jacqueline Kennedy. Holmes a divorțat de actorul Tom Cruise în 2012, după șase ani de mariaj, iar actrița a primit custodia fiicei lor, Suri, în prezent în vârstă de 13 ani.

Jamie Foxx a câștigat premiul Oscar în 2005, pentru rolul titular din filmul biografic „Ray”, în care l-a interpretat pe Ray Charles. Actorul a mai jucat în „Dreamgirls”, „Regatul” și musicalul „Soloist”, bazat pe povestea adevărată a unui geniu muzical, Nathaniel Ayers, care s-a îmbolnăvit de schizofrenie și a ajuns să cânte la vioară și violoncel pe străzi. De asemenea, el a lansat două albume muzicale, „Unpredictable” și „Intuition”. Actorul are doi copii din relații anterioare, Corinne, născută în 1994, și Anelise, născută în 2009.

Foto: Hepta

Inchide