Leonard Miron DESFIINȚEAZĂ selecția națională pentru Eurovision 2015. „E MANELIZATĂ”

Publicat: 05/08/2015, 12:30
Actualizat: 05/08/2015, 16:55

”Piesa lui Temișan e ca un spirit de vară, un pic manelizată (…) O melodie pe care s-ar putea dansa toată vara în cluburi și pe plajă. Din păcate, singurele plaje din Viena (n.r. unde se va desfășura Eurovision 2015) sunt închise la ora desfășurării concursului”, comentează Leonard Miron pe blogul său.

Aurelian Temișan nu este singurul artist luat în colimator de Leonard Miron. ”Nici Loreen, nici Conchita Wurst nu au țipat, ci au lăsat microfonul să capteze vocea. Încă o melodie care va umple zona de mijloc a clasamentului selecției naționale Eurovision. Nu o poate salva nimeni!”, a comentat Miron despre piesa lui Tudor Turcu.

Despre melodia Cristinei Vasiu, Leonard Miron a comentat: ”E ceva lung, monoton, un amic mi-a spus că e ca un masaj thailandez fără happy ending (n.r. final fericit)”.

La capitolul piese bune, Leonard Miron o include pe Luminița Anghel. ”E o melodie construită inspirat, iar, dacă mai adaugi și vocea excepțională a artistei, cred că melodia poate să facă o figură bună la Viena. Piesa ar putea aduce România în primele cinci locuri”, a comentat Miron, care totuși crede că Luminița Anghel va pierde selecția națională, deoarece ”e multă invidie”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase