LISTA celor mai înspăimântătoare CINCI LOCURI de pe Pământ

LISTA celor mai înspăimântătoare CINCI LOCURI de pe Pământ
Publicat: 16/02/2015, 15:31

Riddle House, Florida

Riddle House din Palm Beach County, Florida, a fost cândva casă funerală. Locuința în stil victorian a fost demontată și reconstruită în Yesteryear Village din sudul Floridei. În anii 1920, casa a fost deținută de un om pe nume Karl Riddle, scrie listverse.com. Joseph, unul dintre foștii angajați ai lui Riddle, s-a spânzurat în podul acestei case. Dintr-un motiv necunoscut, Joseph ura bărbații și fantoma lui îi ataca pe cei care urcau în pod. Cu timpul, bărbaților li s-a interzis accesul în pod. Se spune că și alte locuri din casă ar fi bântuite, deoarece obiectele de mobilier se mișcă de la sine.

The Ridges

Athens Lunatic Asylum a fost redenumit The Ridges, după ce statul Ohio a cumpărat proprietatea. În acest spital psihiatric s-au realizat numeroase lobotomii și deseori, medicii spuneau că „masturbarea și epilepsia” sunt cauzele nebuniei pacienților. Athens, Ohio, este al 13-lea cel mai bântuit loc din lume, potrivit Societății Britanice de Cercetare Fizică. Universitatea alăturată este, de asemenea, un perimetru considerat ca fiind bântuit. Un temut violator, Billy Milligan, a fost internat în spitalul de nebuni. Cea mai cunoscută poveste este însă cea a unei femei în vârstă de 54 de ani, care a fugit din spital și a lipsit timp de șase săptămâni. Pacienta a fost găsită moartă într-un salon abandonat. Potrivit polițiștilor, femeia și-ar fi strâns hainele într-un loc și s-ar fi întins pe betonul rece, unde a și murit. Din cauza descompunerii și expunerii la soare a cadavrului, acesta a lăsat o urmă permanentă pe o podea, vizibilă și astăzi. Totodată, se spune că fantoma ei bântuie locul respectiv.

Humberstone și LaNoria

Aceste două orașe miniere abandonate din Chile au apărut într-un episod din seria SyFy Channel, Destination Truth. În 1872, un oraș a fost înființat ca o mină de salpetru și afacerea s-a dezvoltat rapid. Totuși, după câteva crize financiare (inclusiv Marele Crah), afacerile au scăzut și s-au prăbușit complet în 1958. Astfel, orașul Humberstone și cele din jur au fost abandonate în 1960. Se spune că morții din cimitirul LaNoria bântuie noaptea prin Humberstone. Orașele sunt atât de înspăimântătoare, încât locuitorii din vecinătate refuză să le mai traverseze. Cimitirul LaNoria conține morminte deschise, în care pot fi văzute cadavrele.

Leap Castle

Castelul irlandez are o reputație greu de egalat, în materie de fenomene paranormale. Acesta a fost ridicat în secolul XV de clanul O”Bannons, dar a intrat apoi în posesia clanului conducător O”Carroll. După moartea liderului Mulrooney O”Carroll, a apărut o rivalitate puternică între doi frați, care se luptau pentru control. Unul dintre ei, preot fiind, a fost ucis în propria biserică, în fața familiei, de către fratele său. Capela a fost denumită „Capela Însângerată” și mulți oameni au fost ținuți prizonieri sau au fost executați în interiorul ei. Potrivit celor care studiază fenomenele paranormale, castelul este bântuit de numeroase spirite, dar și de o bestie pe nume Elemental, ce miroase „a carne putredă și sulf”. În timpul renovării castelului, muncitorii au descoperit un așa numit „oubliette” cu țepușe, un loc în care prizonierii erau aruncați și lăsați să moară. Muncitorii au scos din beciul groazei trei roabe de rămășițe umane.

Catacombele din Paris

Cei care explorează Catacombele din Paris riscă să plătească amenzi usturătoare. Minele sunt nesigure, nepăzite și de-a dreptul terifiante. Potrivit legendelor, adâncurile Parisului sunt populate cu fantomele unor culte străvechi și creaturi stranii. Tunelurile se întind pe o suprafață de 600 km și o mare parte a traseului nu apare pe nicio hartă. Mii de oase umane au fost înghesuite în catacombe, din cauza supraaglomerării cimitirelor din Paris. Pereții sunt pictați cu scene ciudate, iar claustrofobii sunt rugați să rămână acasă. Pentru a explora catacombele, temerarii se înarmează cu o lanternă, baterii de rezervă, apă plată, un prieten și își spun rugăciunea. Se spune că au nevoie de tot ajutorul din lume, pentru a ieși teferi la suprafață.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Calvar pentru o tânără. Ce a putut să păţească după 10 partide de sex într-un...
Și ei îi e rușine! Câte clase are Gina Pistol, de fapt. De ce s-a...
FOTO. Alina Pușcaș, în costum de baie! Cum arată trupul vedetei
Demența la bătrânețe poate fi prevenită, dacă urmezi 5 sfaturi simple
Anunț cutremurător! Medicul Valeriu Gheorghiță, adevărul despre efectele adverse ale dozei a treia de vaccin:
Cine sunt viitorii socri ai lui Laurențiu Reghecampf! Toate detaliile despre familie și cum au...
Averea halucinantă a noului premier al României! 40.000 de euro pensie și venituri grotesc de...
Criza guvernamentală ucide oameni zilnic. Apelul medicilor: Depolitizaţi deciziile medicale şi haideţi să colaborăm
5 mașini de care să FUGI
BANCUL ZILEI – Două blonde fac nudism. La un moment dat apare un taur…
Raed Arafat a răspuns de ce nu este impusă starea de urgență, deși sunt înregistrate...
Și ei îi e rușine! Câte clase are Gina Pistol, de fapt. De ce s-a...
Un medic AVERTIZEAZĂ: acestea sunt cele mai PERICULOASE poziții AMOROASE. „Oamenii nu sunt făcuți să...
Când se întoarce frigul în România. Trebuie să ne pregătim deja hainele groase
Televiziunea care DISPARE din România! O altă lansare bombă are loc astăzi...
Covid-19 la Constanța: 593 de NOI CAZURI de INFECTARE; Incidența pe municipiu este de 12,71
Filmul din cariera lui pe care Brad Pitt ar vrea ca lumea să îl uite!
Restricția ȘOC despre care nu vorbește NIMENI. Intră în vigoare de luni. Ce va fi...
Minunea înfricoșătoare care a avut loc de curând! Toată lumea a început să plângă. Totul...
După Coronavirus ne mai lovește ceva neașteptat. Ajunge și în România. Scenariul periculos venit direct...
EXCLUSIV. E război total pe piaţa de energie. De ce avem de fapt facturi prea...
Pâinea noastră (scumpă) cea de toate zilele? România, producţie record de grâu în 2021