• Publicat:
Magazin

Mănâncă 50 de PLĂCINTE pe săptămână, are probleme cu vecinii și nu mai iese din casă. Povestea „ghinionistului” care a devenit MULTIMILIONAR la Loto, dar nu a reușit să-și cumpere fericirea

Mănâncă 50 de PLĂCINTE pe săptămână, are probleme cu vecinii și nu mai iese din casă. Povestea „ghinionistului” care a devenit MULTIMILIONAR la Loto, dar nu a reușit să-și cumpere fericirea
Adrian Bayford, un câștigător la loteria EuroMillions, mănâncă până la 50 de plăcinte Cornish Pasty pe săptămână, are probleme cu localnicii și nu prea mai iese din casă.

Fostul poștaș Adrian, care a câștigat 148 milioane lire sterline la loterie în 2012 (peste 170 milioane euro), comandă plăcinte din Cornwall, care îi sunt aduse la casa sa impunătoare, în fiecare săptămână, deoarece acestea îi aduc aminte de copilărie, scrie Daily Mail.

Amicii susțin însă că Adrian este izolat și simte că are ghinion în dragoste, după câteva relații eșuate.

Bărbatul de 48 de ani a plătit mai multe persoane, care să-i fie prieteni, inclusiv un antrenor de box și câțiva șoferi personali.

Când Adrian pleacă de acasă, se confruntă deseori cu vecinii din zonă, care îl apostrofează din cauza averii sale uriașe.

„Vrea să ducă o viață liniștită. Nu poate decât să se izoleze, nu neapărat de lumea din jur, dar încearcă să nu mai aibă niciun interes pentru viața socială”, a declarat Richard Hudspith, care conduce magazinul de discuri muzicale al lui Adrian.

Adrian, care are doi copii, a suferit din dragoste, după ce a divorțat de nevasta lui, Gillian Bayford și a mai fost părăsit de alte trei ori, după ce a câștigat potul cel mare.

Adrian s-a despărțit în ianuarie 2018 de logodnica lui, Samantha Burbidge, de 30 de ani.

 

De asemenea, Adrian a fost dezamăgit de angajata unei fabrici de cârnați, Marta Jarosz, căreia i-a oferit un Volvo de 34.000 lire sterline, chiar înainte de despărțire.

Nu în ultimul rând, Adrian a fost părăsit de Lisa Kemp, o fostă chelneriță, chiar în timpul unei vacanțe din 2018.

Mai mult, ocupanții celor 38 de proprietăți deținute de Adrian îl hărțuiesc, considerând că, datorită averii lui, trebuie să plătească pentru orice.

Adrian a cumpărat barul local The Rose and Crown pentru 375.000 lire sterline, dar s-a certat cu personalul și nu mai trece pragul pub-ului.

Adrian și Gillian au împărțit câștigul uriaș și s-au despărțit la doar 15 luni de la fericitul eveniment.

Gillian s-a mutat înapoi în Scoția, cu cei doi copii, în timp ce Adrian s-a stabilit în Cambridge, unde a dat frâu noilor sale relații sentimentale.

Iubitele lui au fost răsfățate cu parfumuri scumpe, haine de la designeri celebri, pantofi și inele de logodnă.

Bayford, mare fan al muzicii rock, a început o a doua carieră în industria locală a muzicii în urmă cu 20 de ani, când a deschis un stand de CD-uri vechi într-o piață.

Ulterior, a deschis Suffolk Music Centre în centrul orașului Haverhill, unde vinde albume muzicale și obiecte ce au aparținut artiștilor.

Bărbatul a cumpărat biletul câștigător în timp ce se deplasa spre locul de muncă, în august 2012.

A urmat apoi un alt moment dureros, închiderea magazinului de muzică, din cauza celor care veneau să-i ceară bani.

foto colaj: youtube / facebook

Inchide