Maria Grapini ia o pauză de Facebook de Anul Nou, cu o nouă greșeală de scriere

Redactor:
Andreea Ofițeru
Ministrul Maria Grapini a anunțat pe pagina ei de Facebook că ia o pauză de la postările de pe Facebook.

Ministrul Maria Grapini a anunțat pe pagina ei de Facebook că ia o pauză de la postările de pe Facebook. Prin ultima sa postare, ministrul le urează fanilor „La mulți ani!” și le spune că o săptămână nu va mai scrie. Însă, Maria Grapini nu scrie corect ultima propoziție, în loc de „reîntâlnim” scrie „reantalnim”.

„Buna dimineata ! Azi fac toate urarile de bine si La multi ani deoarece pentru o saptamana fac o pauza in activitatea de internet ,calculator,facebook.Sa ne reantalnim cu bine”, este ultima  postare a Mariei Grapini.

Statusul de pe Facebook vine la o zi după ce ministrul a intrat în conflict cu  fosta imagine a PSD, Maga Bistriceanu, care i-a semnalat deținătoarei portofoliului Turismului și Mediului de Afaceri din Guvern încă o gafă în rândul postărilor sale pe pagina personală de Facebook.

Maria Grapini făcuse, de Sfântul Ștefan, o urare sărbătoriților, cu câteva noi greșeli de scriere. Printre cei cărora le-o adresa se afla și tatăl el. „Măcar urarea către tatăl dumneavoastră să o scrieți corect. La mulți ani!”, a ironizat-o Magda Bistriceanu, fost sex-simbol al PSD, transferată în 2012 la ARD, mai exact la Forța Civică în care activează în prezent.
 

Inchide