Mică, dar ingenioasă: O maimuță de la o grădină zoologică i-a furat telefonul îngrijitorului și a… – VIDEO

Redactor:
Alexandra Mortu
Mică, dar ingenioasă: O maimuță de la o grădină zoologică i-a furat telefonul îngrijitorului și a… – VIDEO
Camerele de supraveghere de la grădina zoologică au surprins mmentele în care o maimuță i-a furat telefonul îngrijitorului său și „și-a comandat" mâncare.

Incidentul a avut la la Grădina Zoologică Yancheng Wildlife Animal World din Jiangsu, un oraș situat în estul Chinei.

Îngrijitorul de la grădina zoologică a rămas șocat când a descoperit ce făcuse maimuța cu telefonul ținând cont de faptul că tocmai asta urma să facă: să îi aducă de mâncare mamiferului.

Se pare că Lv Mengmeng, proprietara telefonului, își crease o listă de cumpărături pe o aplicație specială pentru comandarea online a mâncării, TaoBao, echivalentul Amazonului. Aceasta aștepta una dintre zilelel în care se aplică un discount special pentru a plasa comanda.

Însă când s-a întors în camera unde lăsase maimuța până când se întorcea cu mâncarea, femeia a rămas șocată să descopere că animalul plasase comanda online, relatează mirror.com.uk.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere o prezintă pe maimuță cum așteaptă ca îngrijitoarea să iasă din cameră și fuge să îi ia telefonul pe care îl ține cu ambele membre superioare și chiar glisează pe ecran stânga-dreapta. 

Foto: Captură 

 

Inchide