Gandul
14.10.2019
Magazin

Mihai Trăistariu face mărturisiri despre prima sa experiență sexuală: Mi-am pierdut virginitatea la 17 ani cu o femeie fără mâini

Mihai Trăistariu face mărturisiri despre prima sa experiență sexuală: Mi-am pierdut virginitatea la 17 ani cu o femeie fără mâini
Cântărețul Mihai Trăistariu și-a povestit într-o emisiune TV prima experiență sexuală. Potrivit artistului, femeia cu care și-a pierdut el virginitatea avea mâinile retezate.

Mihai Trăistariu s-a mutat într-un apartament nou la malul mării. Cu această ocazie, artistul a făcut mai multe mărturisiri echipei WowBiz. Printre destăinurile artistului s-a numărat și prima experiență sexuală. Trăistariu a povestit că prima femeie din viața lui avea mâinile retezate: „Mi-am pierdut virginitatea la 17 ani. Ea s-a dus în cealaltă cameră și a ieșit dezbrăcată complet, avea niște mănuși roșii, numai biciul îi mai lipsea ca să fie totul ca într-un film erotic. Știam ce urma și am executat tot ce îmi ordona ea, dar când am ajuns în pat am văzut că nu avea mâini. M-am amorezat încă din prima seară, dar a doua zi când am căutat-o am aflat că plecase în Italia. Avea un erotism și nu mi s-a părut în niciun fel rău”, a povestit Mihai Treistariu.

Cântărețul în vârstă de 39 de ani a mai mărturisit că are fantezii sexuale în trei și pentru asta și-a comandat un pat mare. 

 

Inchide