Miley Cyrus și Liam Hemsworth ANULEAZĂ NUNTA. Copiii, eterna problemă a vedetelor!

Redactor:
Sorin Bogdan
Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au despărțit pentru că el își dorește copii, iar ea nu. Vezi ce planuri are artista

Miley Cyrus și Liam Hemsworth au anulat nunta, susține o sursă apropiată cuplului, într-un interviu pentru ediția australiană a revistei OK!

Persoana, care și-a păstrat anonimatul, anunță că motivul despărțirii ar fi o ceartă legată de faptul că actrița nu vrea să devină mamă. „El își dorește copii și nu vrea să lase totul baltă, dar nu e tocmai ceea are în cap și Miley… l-a lăsat cu inima frântă”. Sursa declară că „Miley a neglijat planurile de nuntă, iar Liam s-a cam săturat. Nu se mai înțeleg de câteva luni.”

Miley Cyrus se află acum la casa părinților ei, în Malibu, potrivit Ok! Magazine

„Ea chiar nu vrea să se mărite,” adaugă prietenul celor doi. „Părinții lui Liam l-au rugat să încerce să găsească pe altcineva cu care să-și întemeieze o familie, dar el a crezut în Miley.”

Săptămâna trecută, cântăreața și-a șters toate pozele de pe Instagram.

Miley Cyrus

Anul trecut, cântăreața în vârstă de 25 de ani declara că nu este o prioritate să se căsătorească. „Nu sunt disperată după căsătorie. Am 24 de ani. Cred că mai pot să rămân un pic așa. Mai am destul până atunci,” explica ea pentru The Sun.

Relația celor doi a început în anul 2009, când erau protagoniștii filmului,,The last song””. De-a lungul anilor, s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori.

„Bineînțeles că a fost greu. Dar chiar am avut nevoie de un timp pe care sa-l petrecem separat,” a declarat actorul în vârstă de 28 de ani, după împăcarea cu Miley din 2016. „Eram foarte tineri și despărțirea a fost o decizie bună, la acel moment.” 

Deși Liam a cerut-o pe Miley în căsătorie încă din 2012, iar aceasta a acceptat, cererea nu s-a concretizat printr-o nuntă.
 

#spicy

A post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on

Mar 6, 2018 at 7:13am PST

Fanii cuplului au reacționat pe Twitter, după vestea despărțirii actorilor:  „Este ca în septembrie 2013. Totul s-a terminat din nou.” scrie un fan

It’s like September 2013 all over again. #Miley #LiamHemsworth #Split pic.twitter.com/5ew6xGwcha

— Jasmine Senior (@JasmineSenior) July 19, 2018

„Miley și Liam s-au despărțit și dragostea a murit.” scrie un alt utilizator Twitter.

Miley and Liam have split up and love is dead, thanks for listening to my ted talk

— Molly🌹 (@mollyynewman) July 19, 2018

 

Inchide