„Miracle”, piesa care va reprezenta România la Eurovision 2014, are un nou videoclip

Miracle, piesa care va reprezenta România la Eurovision 2014, are un nou videoclip
Publicat: 27/04/2014, 16:02
Actualizat: 26/03/2019, 11:24

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, aflați pe ultima sută de metri cu promovarea melodiei „Miracle”, Paula Seling și Ovi, reprezentanții României, au finalizat videoclipul melodiei cu care ne vor reprezenta la ediția din acest an a concursului Eurovision.

Clipul spune povestea miracolului renașterii naturii, în imagini de o frumusețe deosebită. Într-o cameră degradată, cu interior scorojit, începe ploaia, care se prelinge peste tot – în interior, pe pereții camerei, peste mobilierul vechi. Apa care a pătruns în toate ungherele face posibilă renașterea naturii și transformarea interiorului într-un tot viu. Videoclipul piesei „Miracle” a fost filmat într-un timp
record – o zi -, însă editarea și efectele vizuale introduse în videoclip au mai necesitat câteva zile de lucru pentru echipa coordonată de regizorul Alex Ceaușu.

Clipul va fi lansat în cursul acestei zile pe site-ul oficial al competiției – eurovision.tv – și va putea fi vizionat, de asemenea, pe toate canalele de comunicare ale Televiziunii Române.

„«Miracolul» nostru a început, pentru mine, în iunie, anul trecut, când am compus piesa alături de Philip Halloun, și a continuat în toamnă, când intram în studio, în Oslo, cu Beyond51 și începeam munca la producția piesei. E o bucurie să văd astăzi forma completă acestui proiect, prin lansarea videoclipului, realizat cu ajutorul unor profesioniști adevărați, precum regizorul Alex Ceaușu și coregrafa Judith State”, a declarat Ovi.

La rândul ei, Paula Seling a vorbit despre mesajul videoclipului și despre efortul realizării lui. „Îmi place mult viziunea lui Alex Ceaușu. Clipul vorbește despre miracolul vieții, venit din alt miracol – al iubirii. În camera goală renaște natura dintr-un alt miracol – apa, sursa vieții. Lumea este plină de miracole, depinde doar de noi să le percepem, lucru pe care, într-o altă formă, îl spune și Albert
Einstein. Filmările au fost destul de solicitante, au fost aproape 24 de ore, într-o casă fără încălzire, prin care bătea vântul, unde mai apoi ne-a plouat artificial și ne-a suflat taifunul. E bine că nu am răcit, deși am suferit, ceva timp, de frig, cântând în ploaie și vânt. În final, videoclipul este… miraculos. Sperăm să vă placă”, a afirmat cântăreața.

Telespectatorii Telejurnalului TVR 1 au putut urmări imagini în premieră din clipul celor doi artiști. Videoclipul a fost regizat de Alex Ceaușu, machiajul a fost realizat de Romelia Pelin, coafura de Marius Costea, iar coregrafia de Judith State și Mircea Andrei Ghinea. Totodată, ținuta vestimentară a fost aleasă de Amir Dobos și Magda Mohamed.

Concursul cântecului european Eurovision se va desfășura în acest an la Copenhaga (Danemarca), pe 6, 8 și 10 mai, și va fi transmis în direct în România la TVR.

România va intra în a doua semifinală a concursului Eurovision, care se va desfășura pe 8 mai, la Copenhaga, în Danemarca. Finala internațională a concursului Eurovision va avea loc pe 10 mai.

Eurovision Song Contest 2014 se va desfășura în Copenhaga, după ce ediția de anul trecut a concursului a fost câștigată de Emmelie de Forest, reprezentanta Danemarcei, cu piesa „Only Teardrops”.

Cezar Ouatu, reprezentantul României la Eurovision 2013, s-a clasat pe locul al 13-lea în concursul a cărui finală a avut loc, în luna mai, la Malmö Arena (Suedia). Cezar a participat la Eurovision 2013 cu piesa „It’s My Life” (muzică și versuri Cristian Faur).

Eurovision este o competiție muzicală internațională, organizată de European Broadcasting Union (EBU), cea mai mare asociație a televiziunilor publice din Europa. Prima ediție a avut loc în 1956, la Lugano, în Elveția. Difuzat fără întrerupere, timp de 58 de ani, show-ul a devenit unul dintre cele mai longevive și mai urmărite programe de televiziune din lume. Printre artiștii care au urcat, de-a lungul anilor, pe scena Eurovision se numără: ABBA, Julio Iglesias, Celine Dion, Johnny Logan.

Televiziunea Română, membră a EBU, este organizatoarea selecției naționale și participă la competiția europeană din anul 1993.

Cele mai bune performanțe ale României la acest concurs au fost: de două ori locul al treilea (Luminița Anghel & Sistem – Kiev, 2005; Paula Seling și Ovi – Oslo, 2010) și o dată locul al patrulea (Mihai Trăistariu – Atena, 2006). Melodia românească cu cel mai mare punctaj obținut în finala Eurovision (172 de puncte) este „Tornero”, compusă de Eduard Cîrcotă și interpretată de Mihai Trăistariu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Autoritățile au decis. Cine va avea custodia Ritei, fiica regretatei Rona Hartner: ,,Tatăl are rolul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Veste ȘOC pe piața mașinilor electrice. Chinezii au lansat mașina care bate TESLA! - GALERIE...
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
RUSIA, în lacrimi! A MURIT împușcat de 3 ori! S-a încercat imposibilul
Răsturnare de situație la Survivor. Motivul real pentru care Alexandra a fost eliminată
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Oamenii transmit mai multe virusuri animalelor decât invers