Moby își îndeamnă fanii, într-un videoclip, să adopte animale fără stăpân în perioada Crăciunului

Moby își îndeamnă fanii, într-un videoclip, să adopte animale fără stăpân în perioada Crăciunului
Publicat: 21/12/2013, 18:17
Actualizat: 29/07/2014, 17:29

Cântărețul Moby a decis să sprijine eforturile depuse de un adăpost pentru animale din Los Angeles și a lansat un videoclip – pentru piesa „Almost Home” – în care îi îndeamnă pe toți iubitorii de animale să adopte un câine sau o pisică fără stăpân în perioada Crăciunului,informează contactmusic.com.

Artistul a filmat acest videoclip în adăpostul pentru animale Best Friends Animal Society din Los Angeles. În acel clip, Moby prezintă în fața camerei de filmat mai multe foi de hârtie pe care sunt scrise versuri din piesa „Almost Home”, în timp ce mângâie mai mulți câini și pisici care trăiesc în acel adăpost.

La sfârșitul videoclipului, Moby prezintă cele mai recente informații despre noii lui prieteni necuvântători din adăpostul din Los Angeles, dezvăluind că unii dintre ei au fost deja adoptați, însă mulți așteaptă încă să își găsească un stăpân.

Artistul a publicat și un link de pe YouTube.com, joi, pentru a promova această inițiativă pe contul său de pe Twitter. Linkul este însoțit de următorul mesaj: „Sărbătorile/ channukah/ kwanzaa/ saturlania/ festivus/ etc reprezintă un moment deosebit de bun pentru a adopta un animal de la adăposturi. Sper că vă va plăcea acest videoclip și că veți fi capabili să oferiți un cămin pentru un câine sau o pisică (sau pentru un gerbil sau un șarpe sau orice alt animal din adăposturi) în acest an”.

Mesajul publicat de Moby a fost deja distribuit pe Twitter de un alt muzician celebru, Tony Kanal, chitaristul trupei No Doubt, care a spus că acel videoclip i-a „încălzit inima”.

Piesa „Almost Home” reprezintă o colaborare între Moby și Damien Jurado și face parte din cel mai recent album lansat de Moby, „Innocents”, apărut pe piață pe 1 octombrie.

Moby, pe numele său adevărat Richard Herman Melville, a început să facă muzică încă de la vârsta de 9 ani, la 13 ani având deja prima sa trupă de muzică punk, Vatican Comandoes, alături de care a și lansat un EP, „Hit Squad For God”. Cariera sa muzicală a căpătat în timp valențe dintre cele mai diverse, ajungând de la rock, punk și heavy metal la dance, techno și chiar ambiental.

Primul său single, „Go”, a fost lansat în 1991, fiind extrem de bine primit de public și inclus de revista Rolling Stone în topul celor mai bune piese din toate timpurile.

De-a lungul timpului, pasiunea neobosită de a face muzică i-a adus lui Moby vânzări de peste 20 de milioane de discuri în toată lumea, el fiind celebru nu doar pentru compozițiile proprii, ci și pentru colaborările cu numeroși alți artiști, precum Sophie Elis Bextor, Britney Spears, Gwen Stefani și Kelis, și remixurile realizate pentru staruri ca David Bowie, Metallica, The Beastie Boys și Public Enemy.

Cele mai multe dintre cele 11 albume de studio ale lui Moby au fost premiate cu discuri de aur și platină, acesta lansând nenumărate compilații și EP-uri. Hituri ca „Hymn”, „Feeling So Real”, „Come on Baby”, „Why Does My Heart Feel So Bad?”, „Lift Me Up”, „Natural Blues”, „Porcelain”, „Find My Baby”, „Jam for the Ladies”, „Slipping Away”, „I Love to Move in Here” i-au adus lui Moby statutul de artist cult în istoria muzicii. De-a lungul carierei, a susținut peste 3.000 de concerte live, fiind cap de afiș la festivaluri internaționale precum Glastonbury, Exit, Werchter și Benicassim.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un drog „neobișnuit de puternic” a omorât un om și a băgat alți opt în...