• Publicat:
Magazin

Nici SCRISORILE pentru Moș Crăciun nu scapă de RESTRICȚII. Noua lege a PROTECȚIEI DATELOR pune în pericol CADOURILE copiilor

Primăria orașului Roth din Germania interzice copiilor să mai pună scrisori pentru Moș Crăciun sub bradul din localitate. Vezi cum Ajunge Legea protecției datelor personale să dedormeze tradițiile

Cu toate că reprezentanții localității din inima Bavariei s-au arătat destul de reticenți și caută soluții alternative pentru modul în care copiii din oraș pot primi cadourile prin intermediul municipalității, un purtător de cuvânt din partea Comisiei Europene a declarat pentru secțiunea Brussels Playbook a site-ului Politico Bruxelles că nu este nicio problemă, informează Euronews.

„Moș Crăciun ar trebui să aibă adresa familiei ca să aducă darurile cerute în scrisoare, desigur, adresă oferită cu consimțământul părinților, în cazul minorilor”, a spus acesta.

„Regulile privind adresele private există de decenii bune, iar legislația care are în vedere protecția datelor nu a schimbat această situație.”

Anual, în brad, erau agățate până la 4.000 de bilete cu dorințe.

Scrisorile pentru Moș Crăciun, suspectate că încalcă legislația europeană privind protecția datelor

Vârsta la care trebuie să le spui adevărul despre Moș Crăciun

Între 2 și 6 ani, copiii trăiesc într-o lume imaginară, fără probleme, restricții sau frustrări. Din universul lor, face parte și Moș Crăciun, un personaj care le asigură încrederea, siguranța și echilibrul emoțional.

Astfel, până la vârsta de 6-7 ani, este bine ca micuții să creadă în existența Moșului, pentru a-și satisface nevoile emoționale în plină dezvoltare și pentru a dobândi încredere în lumea ce-i înconjoară.

După vârsta de 7 ani, creierul lor este mai dezvoltat, iar adevărul despre Moș Crăciun este un pas pe care copiii îl vor face cu bucurie, întrucât se vor simți mai responsabili și mai puternici, scire CSID.

Foto:Hepta

Inchide