Noi detalii despre relația lui Brad Pitt cu arhitecta Neri Oxman. Momentul în care cei doi au început să iasă împreună

Noi detalii despre relația lui Brad Pitt cu arhitecta Neri Oxman. Momentul în care cei doi au început să iasă împreună
Publicat: 11/04/2018, 14:09
Actualizat: 28/03/2019, 20:19

„Brad este absolut îndrăgostit de ea”, a declarat o sursă, care a adăugat că actorul s-a străduit foarte mult ca această relație să nu apară în lumina reflectoarelor.

Pitt și Oxman au călătorit de mai multe ori în străinătate împreună, mai ales la conferințe susținute de arhitectă, care este și profesor universitar la Massachusetts Institute of Technology.

Pe Brad Pitt și Neri Oxman îi leagă pasiunea pentru arhitectură, design și arte, iar actorul american o consideră pe arhitectă „fascinantă”.

Lucrări de artă ale lui Oxman sunt incluse în colecțiile unor instituții precum Museum of Modern Art din New York, Centrul Georges Pompidou din Paris, Muzeul de Arte Aplicate din Viena etc. Foarte apreciată în domeniile în care activează, Oxman a fost recompensată cu International Earth Awards (2008), Vilcek Prize pentru Design (2014) și Emerging Voices Award din partea Ligii Arhitecților din New York (2015).

Arhitecta americano-israeliană, în vârstă de 42 de ani, a fost căsătorită cu compozitorul argentinian Osvaldo Golijov, în timp ce Pitt este în proces de divorț de Angelina Jolie.

Brad Pitt este fondatorul Make It Right Foundation, care se ocupă cu construirea de case ieftine, prietenoase cu mediul, pentru persoane nevoiașe. În proiectele sale, a colaborat cu arhitecți de renume, ajutând la construirea de case în zone precum New Orleans, afectat de uraganul Katrina, și Kansas City, Missouri.

Pitt se ocupă și cu design de mobilier, colaborând cu Frank Pollaro, și sculptează.

La începutul lunii aprilie, Brad Pitt și Angelina Jolie, care s-au separat în septembrie 2016, au ajuns la o înțelegere privind divorțul, după o lungă bătălie judiciară, iar o pronunțare în acest caz va fi dată în câteva săptămâni. Cele două staruri au rezolvat chestiunile oficiale, mai ales cele legate de custodia celor șase copii ai lor, potrivit unei surse apropiate fostului cuplu.

„S-au înțeles în privința termenilor de divorț. Documentele sunt finalizate de ambele echipe de avocați, dar vor fi depuse în instanță în următoarele săptămâni. Este o mare schimbare față de momentul în care s-a încheiat căsătoria, mai ales privind acuzațiile aduse de Angelina la adresa lui Brad, dar acum se înțeleg destul de bine”, a declarat sursa pentru publicația The Sun.

„Amândoi au decis că este crucial pentru copii să aibă o relație bazată pe respect. Au decis să împartă custodia copiilor, Brad urmând să fie consultat în ceea ce privește chestiunile legate de programul de muncă și călătorii. Au existat speculații potrivit cărora divorțul a fost anulat, dar nu este cazul”, a mai spus sursa.

O altă sursă a declarat că Brad Pitt a făcut terapie la psiholog după ce s-a despărțit de Angelina Jolie.

Starul a recunoscut anterior că una dintre problemele care au dus la destrămarea căsniciei sale cu Jolie a fost consumul de alcool.

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au căsătorit în august 2014, după o relație de aproape zece ani, și s-au separat în septembrie 2016. În cererea sa de divorț, Jolie a cerut custodia celor șase copii ai lor, trei adoptați – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, și Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – și trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, și gemenii Knox și Vivienne, născuți în iulie 2008.

Angelina Jolie și Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesioniști în „Domnul și doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith” în anul 2005. Atracția dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp și în viața reală. Brad Pitt a divorțat de actrița Jennifer Aniston în 2005, după patru ani și jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase