Notă de plată uriașă plătită de doi ruși în doar trei ore într-un bar londonez

Notă de plată uriașă plătită de doi ruși în doar trei ore într-un bar londonez
Publicat: 12/10/2013, 12:07
Actualizat: 19/05/2015, 03:26

Doi ruși, dornici de distracție, au achitat împreună o notă de plată de peste 150.000 de euro după ce au petrecut trei ore într-un bar Mayfair, zonă centrală din Londra. Daily Mail scrie că patronii de la Kitsch London au declarat că cei doi ruși au cheltuit în localul lor o mică avere în noaptea în care s-a inaugurat barul.

Potrivit unui martor, cei doi ruși păreau a fi într-o permanentă competiție: nota de plată a unuia era în valoare de peste 75.600 de euro, în timp ce nota de plată a celui de-al doilea rus era de peste 78.600 de euro.

Șampania a curs din belșug la mesele celor doi ruși. După cum arată notele de plată, unul dintre clienți a cheltuit numai 36.800 de euro pe șampanie, în timp ce al doilea a plătit 56.200 de euro pe această băutură.

Daily Mail scrie că cei doi ruși au întrat în bar pe la miezul nopții, comandând foarte multe sticle de șampanie. Doar aceștia au comandat 139 de sticle de șampanie. Martorii au povestit că rușii au cerut mese separate, dar cum la o masă se aducea o sticlă de șampanie, cea de-a doua masă cerea și ea o sticlă de șampanie.

„A fost una dintre cele mai bizare nopție din câte am trăit. Erau doi tipi care se întreceau în cine comanda cele mai multe sticle de șampanie. La un moment dat unul dintre ei a comandat 5 sticle deodată, în timp ce al doilea a cerut 6 sticle, apoi 7 și chiar 8 sticle de șampanie”, a povestit unul dintre martori.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase