O actriță americană, câștigătoare a premiului Oscar, a adoptat o fetiță

Redactor:
Florin Badescu
O actriță americană, câștigătoare a premiului Oscar, a adoptat o fetiță
Actrița americană Sandra Bullock a devenit mamă pentru a doua oară, recent, după ce a finalizat adopția unei fetițe, susțin tabloidele americane, citate de dailymail.co.uk.

Sandra Bullock, în vârstă de 51 de ani, are deja un fiu, Louis, în vârstă de 5 de ani, pe care l-a adoptat dintr-un orfelinat din New Orleans în 2010, precizează RadarOnline.com.

Vestea despre noua adopție a fost dată publicității, joi, la doar o zi după apariția în presa americană a unor articole potrivit cărora noul iubit al Sandrei Bullock, fotograful Bryan Randall, s-a mutat în reședința pe care actrița o deține în Beverly Hills.

O sursă citată de RadarOnline.com a dezvăluit că vedeta hollywoodiană i-ar fi explicat foarte clar lui Bryan Randall, încă de la începutul relației lor, că se află în căutarea unui soț „alături de care să (își) crească copiii”.

Se spune că Sandra Bullock și Bryan Randall formează un cuplu de mai multe luni, dar și-au făcut publică relația abia în luna august.

La începutul lunii septembrie, Bryan Randall, în vârstă de 49 de ani, a însoțit-o pe Sandra Bullock în timpul unei „întâlniri duble” pe care cuplul a avut-o cu actorii Jennifer Aniston și Justin Theroux – proaspăt căsătoriți – într-un restaurant din Austin, în statul american Texas.

Bryan Randall, în vârstă de 49 de ani, este un fotograf de lifestyle și fost model profesionist, originar din orașul Portland. Randall și Bullock s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, iar relația lor a început în urmă cu câteva luni, precizează jurnaliștii de la revista People.

Cu o carieră în modă care se întinde pe durata a două decenii, Bryan Randall a pozat în trecut pentru diverse campanii ale casei Saint Laurent, dar și pentru revista Harper’s Bazaar.

Sandra Bullock a fost căsătorită cu Jesse James, prezentatorul unei emisiuni de televiziune dedicate sporturilor cu motor. Cei doi au divorțat în 2010, după o căsnicie de cinci ani, în urma apariției în presa americană a unor articole despre infidelitatea lui Jesse James.

În aprilie 2010, actrița americană a devenit mamă, după ce a finalizat procedura de adopție, în calitate de părinte unic, a unui băiețel, Louis, în prezent în vârstă de 5 ani.

Inchide