O actriță vinde lumânări cu aroma zonelor ei intime

Redactor:
Departamentul Life
O actriță vinde lumânări cu aroma zonelor ei intime
O compania deținută de actrița Gwyneth Paltrow, Goop a pus în vânzare o lumânare care se numește "Aceasta miroase ca vaginul meu", și potrivit site-ului companiei costă 75 de dolari, arată The Insider.

Descrierea produsului arată că numele a apărut ca o glumă între Gwyneth Paltrow și creatorul parfumului, Douglas Little după ce vedeta a făcut această afirmație în legătură cu unul dintre produsele care i-au fost propuse și numele a fost păstrat.

„Această lumânare a pornit de la o glumă între creatorul de parfumuri Douglas Little și GP— cei doi lucrau la nou produs atunci când actrița a spus „Uhhh… asta miroase ca vaginul meu” – dar a ajuns să fie o aromă nostimă, superbă, sexy și neașteptată într-un mod frumos. (Care s-a dovedit a fi numai bună sub formă de lumânare) E un amestec de note de mușcată, bergamot citric și arțar cu nuanțe de trandafir de damasc și zămoșiță.

Gwyneth Paltrow, desemnată în 2013 cea mai frumoasă femeie din lume de revista People, a devenit cunoscută în cinematografie cu rolul din thrillerul „Seven”, în 1995, în care a jucat alături de Brad Pitt. După premiul Oscar pentru cea mai bună actriță în rol secundar („Shakespeare îndrăgostit”, 1999) și căsătoria cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay, în 2003, Gwyneth Paltrow s-a îndepărtat de platourile de filmare, concentrându-se pe lansarea de cărți și rețete gastronomice și pe apariții în emisiuni de televiziune. Paltrow este și creatoarea site-ului de lifestyle Goop. Rolul Pepper Potts din franciza „Iron Man”, lansată în 2008, a readus-o pe actriță în prim-planul cinematografiei mondiale.

 

Inchide