O femeie de 35 de ani care a murit de cancer le urează tuturor „să trăiască puțin”. Motivul din spatele mesajului cutremurător

Redactor:
Florin Jinga
O femeie de 35 de ani care a murit de cancer le urează tuturor „să trăiască puțin”. Motivul din spatele mesajului cutremurător
Un necrolog optimist scris de o femeie din Canada, care și-a trăit viața după propriile reguli înainte să moară de cancer, a devenit viral pe internet.

Bailey Jean Matheson i-a îndemnat pe alții să „trăiască puțin”, mesaj pe care familia acesteia l-a publicat în numele ei, după ce femeia murit pe 5 aprilie, scrie New York Post

„35 de ani nu pot părea mulți, dar chiar a fost bine!”, a scris femeia .

Matheson, care locuia în orașul Halifax, și-a explicat decizia de a nu continua chimioterapia după ce a fost diagnosticată în ianuarie 2017 cu un cancer rar care afectează țesutul muscular neted.

Doctorii i-au spus că poate face tratamentul, dar era puțin probabil ca chimioterapia să învingă cancerul.

În schimb, când i-au spus că mai are doi ani de trăit, femeia s-a hotărât să profite de tot timpul rămas.

În timp ce se lupta cu cancerul, canadianca a călătorit în mai mult de 12 țări, călătorind din Irlanda până în Caraibe, potrivit publicației Today.

„Părinții mei mi-au făcut cel mai mare cadou, sprijinindu-mi deciziile de a nu face chimioterapie și m-au lăsat să trăiesc restul vieții așa cum am crezut eu”, a scris Matheson. „Știu cât de greu le-a fost să mă vadă că mă opresc din luptă și că las natura să-și urmeze cursul”, a adăugat femeia.

Canadianca i-a mulțumit iubitului ei, cu care s-a întâlnit cu doar trei luni înainte de diagnostic. „Pentru Brent … n-ai avut nici o idee în ce ai intrat în momentul în care ai apărut în acea zi”, a scris ea.

„N-aș fi putut cere un bărbat mai bun care să fie alături de mine la toate aventurile, întâlnirile, momentele amuzante, plânsetele și în momentele când cedam”, a spus aceasta în necrolog.

Ca un ultim sfat, Matheson a scris: „Nu băgați în seama toate fleacurile și trăiți puțin”.

Foto: Bailey Matheson/ Facebook

Inchide