O fostă membră a grupului Spice Girls s-a căsătorit. Cine este mirele

Redactor:
Diana Parvulescu
O fostă membră a grupului Spice Girls s-a căsătorit. Cine este mirele
Cântăreața Geri Halliwell, fostă membră a grupului Spice Girls, s-a căsătorit cu iubitul ei Christian Horner în cadrul unei ceremonii religioase care a avut loc vineri, informează contactmusic.com.

Geri Halliwell, care are o fiică, Bluebell, în vârstă de nouă ani, dintr-o relație anterioară, s-a căsătorit cu Christian Horner, directorul echipei de Formula 1 Red Bull, în biserica St. Mary din Woburn, un oraș din comitatul britanic Bedfordshire.

Printre invitații la ceremonie s-au aflat fosta ei colegă din grupul Spice Girls, Emma Bunton, alături de partenerul ei de viață Jade Jones, dar și câteva vedete din industria de televiziune britanică, precum Myleene Klass și Amanda Holden, și actrițele Dawn French și Jennifer Saunders.

Geri Halliwell, care s-a logodit în noiembrie 2014 cu Christian Horner, după o relație de doar opt luni, a purtat o rochie de mireasă albă cu mâneci scurte și pantofi cu toc aurii, dar și un buchet spectaculos, alcătuit din bujori și trandafiri alb și roz.

În ciuda faptului că afirmase anterior ca va lua avionul din Statele Unite pentru a asista la nunta fostei sale colege de trupă, cântăreața Mel B nu a fost prezentă la ceremonie. Ea a felicitat-o însă pe Geri Halliwell prin intermediul unui mesaj publicat pe Twitter.

 

 

De la eveniment au absentat și celelalte două membre ale fostului grup Spice Girls, Mel C și Victoria Beckham, care se află în această perioadă în Asia.

Chiar dacă o reuniune a formației nu a avut loc la nunta lui Geri Halliwell, Mel B a dezvăluit că s-a discutat foarte mult despre reunirea grupului pentru o serie de concerte live anul viitor. Vedeta, în vârstă de 39 de ani, a spus că ea și celelalte colege ale sale nu au exclus realizarea unor evenimente speciale cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la lansarea internațională a grupului Spice Girls.

„Adică, ne-am reunit pentru Jocurile Olimpice (de la Londra, din 2012, n.r.) și nimeni nu credea că ne vom reuni pentru asta. Anul viitor va fi a 20-a aniversare a noastră. Poate vom face ceva. Cine știe”, a spus Mel B.

În februarie, patru cântece înregistrate în anul 2000 de trupa Spice Girls și nelansate niciodată oficial au fost publicate pe platforma de partajare de muzică online SoundCloud, însă au fost eliminate de pe site a doua zi. Cele patru piese, intitulate „A Day In Your Life”, „Pain Proof”, „If It’s Lovin’ On Your Mind” și „Right Back At Ya”, ar fi fost înregistrate în aceeași perioadă cu cel de-al treilea și ultim album de studio al trupei britanice Spice Girls, „Forever”, care a fost lansat în anul 2000. Piesa „Right Back At Ya” este o versiune a cântecului omonim care a fost inclus pe ultimul disc al trupei.

Piesele datează din perioada când Spice Girls era o trupă formată din patru cântărețe, după ce Geri Halliwell părăsise grupul, în 1998, după turneul Spiceworld. Halliwell s-a alăturat din nou colegelor sale Victoria Beckham, Emma Bunton, Melanie Brown și Melanie Chisholm, pentru o serie de concerte și lansarea albumului „Greatest Hits” din 2007.

În 2012, grupul a avut o apariție specială în cadrul ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice de Vară de la Londra, iar, mai târziu în același an, un musical, „Viva Forever”, a avut premiera în capitala britanică.

Ultimul album de studio al trupei, „Forever”, a avut mult mai puțin succes decât primele două, în parte din cauza schimbării genului muzical abordat, din pop adresat adolescenților în R&B.

Apariția celor patru cântece pe platforma de streaming audio SoundCloud a fost cel mai probabil o scurgere de informații, ținând cont de faptul că piesele au fost eliminate 24 de ore mai târziu, dar este de așteptat ca ele să fie oferite publicului în mod oficial, în contextul în care, în 2016, se împlinesc 20 de ani de la debutul trupei Spice Girls.

Formația Spice Girls, creată în 1994, a cunoscut succesul după lansarea primului single, „Wannabe”, în 1996, acesta situându-se pe primul loc în topurile muzicale din 30 de țări. Astfel s-a născut un fenomen internațional similar Beatlemaniei, „Girl Power”.

Pe 31 mai 1998, în plin turneu, Geri Halliwell a anunțat că va părăsi trupa. Cele patru membre rămase – Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm – au lansat un al treilea album în 2000, „Forever”, iar trupa s-a destrămat în februarie 2001.

În 2007, cântărețele s-au reunit pentru o scurtă perioadă de timp, pentru turneul „Return of the Spice Girls”, care s-a bucurat de un enorm succes.

Inchide