O șoferiță a intrat intenționat pe contrasens pentru a-și „testa” credința în Dumnezeu / Femeia a provocat un accident cu doi răniți: „Cel de Sus ar fi avut grijă de ei…”

O șoferiță a intrat intenționat pe contrasens pentru a-și „testa credința în Dumnezeu / Femeia a provocat un accident cu doi răniți: „Cel de Sus ar fi avut grijă de ei...
Deputatul PMP Constantin Codreanu, rănit într-un accident rutier în Focșani / Foto caracter ilustrativ: Pixabay.com
Publicat: 19/01/2020, 08:45

Nadejda Reilly, în vârstă de 31 de ani, din Drums, Luzerne County, a fost vinovată de producerea unui accident pe Autostrada 93, în apropiere de Weatherly, Pennsylvania, în data de 7 ianuarie, scrie Daily Mail.

Reilly le-a spus polițiștilor că a condus mai multe ore în cerc, așteptând un semn de la Dumnezeu.

Când „chemarea” nu a venit, Reilly a decis să intre în coliziune cu altă mașină.

Femeia a declarat că nu simte nicio remușcare față de persoanele rănite în accidentul provocat pe A93: „Dumnezeu ar fi avut grijă de ei”.

„Dumnezeul lui Reilly a avut grijă de ea și nu a fost rănită”, a declarat polițistul Bruce Balliet într-un raport privind arestarea femeii.

„Reilly nu și-a manifestat grija față de victime. Reilly a spus că nu îi pasă de ei, deoarece Dumnezeu ar fi avut grijă de victime…”.

Doi oameni din cealaltă mașină au ajuns cu răni la spital. Reilly este acuzată de agresiune în formă agravată și alte infracțiuni, deoarece a provocat accidentul.

Cauțiunea ei de 50.000 de dolari a fost revocată.

Foto: Pixabay

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult