O veste tristă pentru fanii lui Bruce Willis

O veste tristă pentru fanii lui Bruce Willis
Publicat: 13/05/2014, 16:44
Actualizat: 26/03/2019, 01:41

Celebrul actor Bruce Willis va părăsi pentru o perioadă nedeterminată platourile de filmare. Decizia de a renunța la actorie a venit ca urmare a unor obligații de familie.

Vrea să se dedice creșterii copiilor

Emma Heming, care este căsătorită cu Bruce Willis din 2009, a născut pe 5 mai al doilea copil al cuplului, Evelyn Penn, și a declarat recent într-un interviu că soțul ei este un părinte implicat, care a ajutat-o cu creșterea fetiței lor în vârstă de doi ani, Mabel, în timp ce era însărcinată.

„Din fericire, Bruce a hotărât să ia o pauză (de la filmări, n.r.) și să mă ajute cu Mabel în timpul sarcinii. Este un tată foarte implicat – și, în secret, cred că își dorește să fie un părinte care să stea acasă. (…) Sunt atât de recunoscătoare că fetițele noastre au un tată atât de dedicat. Este un bărbat de casă și adoră să fie tată”, a spus Emma Heming într-un interviu pentru revista Hello!.

Bruce Willis, care, în mai, a devenit tată pentru a cincea oară, mai are trei fiice cu actrița Demi Moore, cu care a fost căsătorit între anii 1987 și 2000: Rumer, în vârstă de 25 de ani, Scout, în vârstă de 22 de ani, și Tallulah, în vârstă de 20 de ani.

Bruce Willis a devenit celebru în 1985, odată cu apariția în serialul de televiziune câștigător al unui premiu Emmy „Maddie și David”. Apoi, el s-a impus la Hollywood cu roluri în filme de acțiune, precum celebra serie „Greu de ucis”, „Ultimul samaritean”, „Pulp Fiction” și „Șacalul”. Actorul american a putut fi văzut, de curând, în filmul de acțiune „Greu de pensionat 2/ Red 2”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase