Oferta hotelierilor de Paște. Cât te costă să-ți petreci sărbătorile la munte, cu ouă roșii și cozonac

Oferta hotelierilor de Paște. Cât te costă să-ți petreci sărbătorile la munte, cu ouă roșii și cozonac
Hotelurile din județul Brașov sunt pregătite să-și primească oaspecții de Paște. Turiștii pot opta pentru sejururi de 3 sau 4 nopți, tarifele fiind cuprinse între 910 și 1.500 de lei. Cei care caută liniște, pot alege Viscri, unde cazarea se face în case vechi, restaurate.

Reprezentanții unui complex de patru stele din Brașov au pregătit, pentru cei care vor să petreacă sărbatorile la munte, două tipuri de oferte: un pachet de 4 nopți, respectiv unul de 3 nopți de cazare cu demipensiune. Vacanța de patru nopți costă 1.285 de lei/persoană, în camera dublă, sau 1.430 de lei, pentru persoana cazată în apartament.

Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 0 și 5 ani se oferă gratuitate la cazare și masa, în măsura în care nu se dorește un pat suplimentar. Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 14 ani se va achita doar 306 lei pentru masa, în timp ce un pat suplimentar, oferit la cerere, costă 360 de lei.

Pachetul de trei nopți costă între 920 lei și 1.280 lei de persoană, în funcție de tipul camerei ales. Unitatea acceptă și plata cu tichete de vacanță.

Pe lângă cazare și demipensiune, care constă în mic dejun și cină sub formă de bufet suedez, turiștii au incluse masa festivă de Paște, acces la piscina acoperită, încălzită, cu apă sărată, la saună, sala de fitness sau sala de jocuri. O formație va cânta live în fiecare seară pentru turiști. Cei care vor să asiste la slujba de Înviere vor putea merge la Biserica „Sfânta Adormire” din Săcele.

De la 1.500 lei pornesc tarifele percepute de un hotel de patru stele din Poiana Brașov. Pachetele cuprind 3 nopți de cazare, cină bufet sau festivă de Paște, iar în seara Învierii turiștii vor fi primiți cu ouă roșii, cozonac și vin. Pentru cei mici este amenajat loc de joacă, dar va fi și un program special destinat copiilor. Parcarea și internetul sunt gratuite și se oferă 20% reducere la tratamentele SPA.

Pentru cei care doresc să petreacă sărbătorile de Paște în aer liber, departe de forfota orașelor, Viscri este destinația ideală. Satul încă își păstrează autenticitatea, iar cazarea se face în case vechi, restaurate, dar decorate cu obiecte vechi, originale și bine păstrate. În plus, în camere nu există televizor. Liniștea este un punct forte al acestui sat, turiștii putând opta să viziteze cetatea sau să facă drumeții pe jos sau cu bicicleta.

„Am folosit de câte ori a fost posibil materiale de construcție tradiționale. De asemenea, peste tot unde a fost posibil, am păstrat elementele de construcție originale sau contemporane cu perioada de construcție a casei. Am evitat folosirea cărămizilor și a țiglelor moderne. Unele elemente constructive care au alterat originalitatea casei în ultimii 50 de ani au fost îndepartate. Acum, de la fațadă pâna la detaliile de interior, casa se integrează în specificul original al satului transilvănean”, se arată în descrierea unei pensiuni din Viscri.

Pentru perioada 26-29 aprilie, pachetul turistic la Viscri costă aproximativ 1.000 de lei de persoană.

Oferta include 3 nopti de cazare cu mic dejun, cadouri de la Iepuraș, două cine și prânz festiv în ziua de Paște.

La Predeal, prețurile sunt mai mici decât în Poiana Brașov. Paștele la un hotel de 4 stele costă între 910 lei și 1.180 de lei de persoană. Sunt incluse 3 nopți de cazare și cine festive.

Turiștii vor petrece pe muzică live, iar accesul la SPA și sala de jocuri este gratuit. Va fi organizată și o petrecere pentru copii, cu animator, în locul de joacă.

 

 

Inchide