OFERTE LAST MINUTE REVELION 2014. Oferte în Poiană și Predeal, de Revelion

OFERTE LAST MINUTE REVELION 2014. Oferte în Poiană și Predeal, de Revelion
Publicat: 28/12/2013, 15:10

OFERTE LAST MINUTE REVELION 2014. Multe din hotelurile, pensiunile și vilele din stațiunile Predeal și Poiana Brașov sunt aproape pline, însă există și unități de cazare care nu au reușit să își ocupe toate locurile și vin cu oferte last minute pentru Revelion, făcând reduceri de câteva zeci de euro.

OFERTE LAST MINUTE REVELION 2014 Poiana. O pensiune de trei stele din Poiana Brașov vine cu o ofertă last minute de 440 de euro de persoană, reducere de la 490 de euro, cât era oferta inițială pentru un sejur de patru nopți de cazare.

Un hotel de patru stele din Poiană face o reducere de la 1.900 de lei la 1.600 de lei de persoană pentru două nopți cazare, la un hotel de patru stele din Brașov pentru minivacanța de Revelion o noapte de cazare costă 200 de lei de persoană, iar pentru un sejur de trei nopți prețul este de 578 de lei de persoană, în timp ce la un hotel de trei stele din oraș prețurile pornesc de la 60 de lei de persoană pentru o noapte.

Un hotel de trei stele oferă un sejur de trei nopți cu demipensiune și cina festivă de Revelion inclusă, la prețuri de la 416 euro de persoană până la 513 euro, în funcție de tipul camerei. La un alt hotel de trei stele din Poiana Brașov pentru trei nopți de cazare, de Revelion, prețul ajunge la 1.200 de lei de persoană, fiind inclusă cina festivă și o „cină tradițională” de 1 ianuarie.

La un hotel de patru stele din stațiune un pachet de Revelion se vinde la prețul de 3.200 de lei pentru cinci nopți de cazare pentru o persoană, cu demipensiune și cină festivă de Revelion, la care se adaugă diverse programe de divertisment, acces la piscină și saună.

Costul unul pachet de șase nopți de cazare într-un hotel de lux din Poiana Brașov poate ajunge de Revelion la 839 de euro de persoană.

La o pensiune de trei stele din Poiană, un sejur de trei nopți în perioada Revelionului ajunge la 545 de euro de persoană pentru cinci nopți de cazare, cu mic dejun, cină și cină festivă și petrecere de Revelion. Tot în Poiana Brașov, la o vilă de patru stele, în toată perioada Crăciun-Revelion un loc în apartament costă 250 de euro pentru cinci nopți, 340 de euro pentru opt nopți și 400 de euro pentru zece nopți de cazare. Vila poate fi închiriată în întregime și are o capacitate de 20 de locuri, din care opt în pat suplimentar. Oferta are mic dejun inclus, iar copiii până la vârsta de șapte ani beneficiază de gratuitate la cazare și masă.

OFERTE LAST MINUTE REVELION 2014 Predeal. Și la Predeal există hotelieri care nu au reușit să își vândă toate pachetele, astfel că au venit cu oferte last minute pentru a-i atrage pe turiști.Un hotel de patru stele din Predeal face reduceri de la 590 de euro la 544 de euro de persoană pentru patru nopți de cazare, în timp ce un alt hotel de lux din centrul stațiunii face reduceri de la 1.589 de euro la 1.199 de euro de persoană pentru trei nopți de cazare.

La un hotel de trei stele din stațiune prețurile pentru cinci nopți de cazare pornesc de 590 de euro și 1.490 de euro pentru cinci nopți camera și o noapte gratuit, cu mic dejun, cină festivă și petrecere cu artificii de Revelion.

La Predeal, turișitii își pot petrece vacanța de Revelion și la o pensiune de două stele care are 18 locuri și se închiriază în totalitate, la prețul de 10.000 de lei pentru patru nopți cazare. În acest caz, turiștii au la dispoziție bucătărie și gătar în curte.

O altă pensiune de două stele din Predeal oferă un pachet de cinci nopți, de Revelion, la 250 de lei de persoană pe noapte, fără facilități incluse. De asemenea, o altă vilă din Predeal, tot de două stele, are doar oferte pentru închirierea întregii pensiuni, care cuprinde șase camere, tariful de Revelion fiind de 3.500 de lei pentru patru nopți de cazare și 4.000 de lei pentru cinci nopți.

Cei care nu vor să-și prepare singuri masa de Revelion pot opta pentru o pensiune de trei stele din Predeal. Aici, pentru perioada de Revelion prețurile sunt cuprinse între 535-660 de euro de persoană un sejur de cinci nopți, cu cină festivă și mic dejun incluse.

Stațiunea Predeal a deschis, sâmbătă sezonul de schi, deși pe pârtiile din stațiune se schiază de câteva săptămâni, urmând ca luni să fie deschis oficial și sezonul de schi lan Poiana Brașov.

Primăria Predeal a deschis oficial sezonul de schi, sâmbătă, de la ora 11.00, cu un concurs de schi alpin – slalom paralel băieți și fete, urmat de un concurs de snowboard. Manifestările pentru evenimentul de deschidere vor continua de la ora 15.15, când este programat un concurs de snowmobile, iar de la ora 16.00 este anunțată o coborâre cu parapanta. De la ora 17.00, pe scena de pe pârtia Clăbucet va avea loc un concert cu Dj Project, iar apoi vor fi demonstrații de schi ale școlilor din Predeal, dar și ale celor de la Jandarmeria Montană Brașov și Salvamont.

Luni, va fi deschis sezonul de schi și la Poiana Brașov, pe pârtia Bradul, iar programul va începe cu un concurs demonstrativ de slalom paralel cu sportivii de la Corona Brașov, apoi sunt programate concerte cu Miki, F.Charm și Matteo, precum și un foc de artificii.

În Poiana Brașov sunt deschise pârtiile Sulinar, Drumul Roșu, Bradul și partea superioară a pârtiei Lupului, pârtiile fiind într-o stare bună. Stratul de zăpadă măsoară aproximativ

Temperaturile în Poiana Brașov, sâmbătă și duminică, sunt de cuprinse între +1 grad Celsius și +9 grade Celsius, cu cer senin, parțial noros.
Mihaela Grădinaru, [email protected]

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
Ce trebuie să mâncăm pentru a ne feri de cancer: „Evitați aceste două lucruri!”
Locul de poveste din România care i-a cucerit inima lui Karen, o turistă din SUA:...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
INTRĂ BANII pe card de astăzi, 29 APRILIE. Informația confirmată oficial în direct la TV:...
Săptămâna Mare, perfectă pentru acești nativi. Succes în dragoste, spor la bani
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un copil a găsit o piesă rară de Lego pe o plajă din Marea Britanie