• Publicat:
Magazin

Pedeapsa pe care a primit-o un bărbat, după ce soția l-a prins în pat cu vecina. „Mi-a dat a doua șansă, dar…”

Pedeapsa pe care a primit-o un bărbat, după ce soția l-a prins în pat cu vecina. „Mi-a dat a doua șansă, dar…”
Un bărbat în vârstă de 37 de ani a povestit pentru un specialist în probleme sexuale că este într-o perioadă grea a vieții liui pentru că soția nu-i mai permite să meargă în oraș alături de colegii de serviciu. Soția are această atitudine după ce bărbatul a înșelat-o cu o colegă.

Bărbatul a povestit pentru The Sun în ce circumstanțe și-a înșelat soția și c epedeapsă a primit: 

„După ce m-a prins făcând sex cu vecina noastră, soția mea nu mai are încredere să mă lase să ies cu colegii. Avem amândoi 37 de ani și două fiice. Nu am mai avut relații intime de când s-a născut cea de-a doua noastră fetiță.

Lucrez în IT și o nouă colegă ni s-a alăturat recent. Este drăguță, divorțată și are 32 de ani. Femeia s-a mutat pe strada mea și a avut probleme cu Internetul, așa că mi-a cerut să o ajut.

Arăta uimitor în seara în care m-am dus la ea. M-a invitat înăuntru și mi-a oferit un pahar de vin. Internetul avea probleme cu semnalul, dar l-am rezolvat imediat. S-a oferit să mă plătească, dar i-am spus că e gratis pentru prieteni.

A vrut să mă sărute pe obraz, dar eu am întors capul și buzele noastre s-au întâlnit. Și-a scos tricoul și am făcut sex pe canapea. A fost minunat.

Când m-am întâlnit cu spția mea i-am spus că nu am rezolvat problema cu internetul și că va trebui să mă întorc a doua zi.

Seara următoare în timp ce făceam sex pe canaprea am fot oripilat să o văd pe soția mea bătând la fereastră.

Soția mea a fost distrusă când a văzut că am înșelat-o. A fost atât de rănită încât nu a putut articula niciun cuvânt.

După câteva săptămâni de la incident, soția mea a hotărât să-mi de a doua șansă. Dar acum nu mai am voie să ies în oraș alături de colegi”, a povestit bărbatul

 

Inchide