Pedeapsa primită de reporterul care l-a atacat pe Brad Pitt

Pedeapsa primită de reporterul care l-a atacat pe Brad Pitt
Publicat: 01/06/2014, 14:12
Actualizat: 08/02/2019, 15:17

Brad Pitt a fost „lovit” în față cu pumnul de reporterul ucrainean specializat în farse Vitalii Sediuk, la premiera hollywoodiană de miercuri a filmului „Maleficent”, în care partenera sa de viață, Angelina Jolie, interpretează rolul principal.

După acest incident, Vitalii Sediuk a fost condamnat la 20 de zile de muncă în folosul societății și 36 de luni de eliberare condiționată, dar trebuie să plătească și o amendă de 200 de dolari. De asemenea, reporterul ucrainean specializat în farse nu mai este bine-venit la evenimentele de la Hollywood. Acesta trebuie să stea la 457 de metri distanță de toate galele și evenimentele mondene. Totodată, jurnalistul nu are voie să dețină arme periculoase, să hărțuiască persoane și trebuie să se înscrie la cursuri de consiliere psihologică la care să meargă o dată pe săptămână, timp de 52 de săptămâni. Ulterior, trebuie să facă dovada că a urmat aceste cursuri și a respectat condamnarea de a munci în folosul comunității.

Brad Pitt, în vârstă de 50 de ani, a solicitat un ordin de protecție de urgență împotriva lui Vitalii Sediuk, după ce acesta a sărit gardurile de protecție și l-a atacat pe actor cu pumnul – gest care s-a dovedit în cele din urmă a fi o farsă. Acesta trebuie să respecte în continuare interdicțiile impuse și nu are voie să se apropie de zona în care a avut loc premiera filmului „Maleficent”.

Avocatul lui Vitalii Sediuk a clarificat ce s-a întâmplat la premiera filmului, spunând că incidentul a fost înțeles greșit, iar clientul său nu a încercat să îl lovească pe Brad Pitt, ci să-l îmbrățișeze, dar cei din echipa de securitate a actorului au intervenit, iar ochelarii lui Brad Pitt au căzut.

„El mi-a spus că n-a plănuit să facă o farsă (la premieră), dar apoi l-a văzut pe Brad Pitt și a decis să o facă pe Angelina Jolie geloasă”, a spus avocatul lui Sediuk.

Vitalii Sediuk a devenit celebru după ce a fost pălmuit de Will Smith, în 2012, fiindcă încercase să îl sărute pe actorul american la premiera din Rusia a filmului „Bărbați în negru 3”. Will Smith avea să declare ulterior reporterilor că Sediuk a avut noroc că nu „a încasat un pumn în figură”.

Reporterul ucrainean a fost protagonistul unui alt moment insolit în 2013, când a reușit să intre în zona VIP de la gala de decernare a premiilor Grammy – deși nu avea acreditare -, a urcat pe scenă în timpul discursului cântăreței Adele, câștigătoare a premiului pentru „cea mai bună interpretare pop solo”, a luat microfonul și a spus „Te iubesc, Adele”.

Înainte de incidentul cu Brad Pitt, Vitalii Sediuk tocmai fusese eliberat de poliția franceză, după altă farsă, de data aceasta la Festivalul de film de la Cannes (14 – 25 mai). Pe 17 mai, reporterul a încercat să se ascundă sub rochia vaporoasă purtată de actrița America Ferrera pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes, însă actrița nu a depus plângere împotriva acestuia. Jurnalistul a fost însă concediat de la Ukrainian TV, postul de televiziune pentru care lucra.

Filmul „Maleficent 3D”, de Robert Stromberg – deținător a două premii Oscar, pentru cea mai bună scenografie, pentru filmele „Avatar” și „Alice în Țara Minunilor” -, explorează povestea nespusă a vrăjitoarei (Angelina Jolie) din basmul clasic „Frumoasa din pădurea adormită”, dezvăluind elemente ale trădării sale, care i-au împietrit, în cele din urmă, inima sa pură.

Filmul „Maleficent”, produs de studiourile Disney, propune o nouă versiune a basmului „Frumoasa din pădurea adormită”, povestit atât de Charles Perrault, cât și de frații Grimm.

Brad Pitt, în vârstă de 50 de ani, este actor și producător de film. El a primit un Glob de Aur, dar și patru nominalizări la Oscar, pentru rolurile din filmele „Strania poveste a lui Benjamin Button”, „Armata celor 12 maimuțe” și „Moneyball”. Actorul american a mai jucat, printre altele, în „Ticăloși fără glorie/ Inglorious Basterds” (2009), de Quentin Tarantino, și a primit în acest an primul său premiu Oscar din carieră, în calitate de producător al lungmetrajului „12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave”.

Brad Pitt și Angelina Jolie – un cuplu botezat de presa de la Hollywood „Brangelina” – sunt împreună de nouă ani și au împreună șase copii: trei adoptați – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, și Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – și trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, și gemenii Knox și Vivienne, născuți în iulie 2008.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
Florin Piersic, OPERAT de urgență! Diagnosticul pus de medici, după ce i s-a făcut rău
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la...
Tragedie în România! A MURIT
Polițista mituită de Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit femeia din partea judecătorilor
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
Gorghiu: Ministerul Justiţiei depune eforturi ca prinţul Paul să-şi execute pedeapsa în România
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
UNGURII vor să schimbe regulile în toată Europa. Se PREGĂTEȘTE deja decizia: Trebuie să încetăm
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
Florin Piersic, dus de urgență la spital! Marelui actor i s-a făcut rău în timpul...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Cele mai populare destinații în minivacanța de 1 mai și Paște