Prima ediție a emisiunii „Serviți, vă rog!”, difuzată de Pro Tv, lider de audiență

Publicat: 01/08/2012, 14:49
Actualizat: 01/08/2012, 14:49

Pro Tv a fost lider de audiență marți seara cu prima ediție a noului sezon al emisiunii „Serviți, vă rog!”. Potrivit datelor transmise de postul de televiziune din Pache, aproape 2 milioane de telespectatori au urmărit, în minutul de aur – 22.15, lumea fascinantă a circului, unde vedetele au fost surprinse în ipostaze cu totul neașteptare și nemaivăzute.

Datele de rating au arătat că în minutul de maximă audineță, emisiunea a înregistrat pe publicul său țintă un vârf de 12,7 puncte de rating și 30,8 % cotă de piață.

Prima ediție de la „Serviți, vă rog!” a fost deschisă la circ de Roxana Ionescu, Mihai Bobonete, Carmen Tanase și Pepe. Toți patru au muncit în culisele circului și au oferit celor de acasă un real spectacol.

Roxana Ionescu s-a remarcat printr-un dans acvatic pe care a ținut neapărat să îl execute, astfel că focoasa blondă și-a afișat formele de invidiat într-un dans de senzație, pe care l-a executat cu ochii deschiși sub apă, deși nu știe să înoate foarte bine.

Mihai Bobonete și-a învins teama în fata unei acvile foarte agile pentru a putea duce la bun sfârșit numărul pe care îl pregătise, în vreme ce Carmen Tanase a împărțit în stânga și-n dreapta, printre animale, îmbrățișări care i-au fost returnate chiar pe scenă de o morsa care a pupat-o pe obraz.

Tot în prima ediției, Pepe și Roxana au fost cei care au simțit pe pielea lor cum e să te mustre Nea Marin. Plecați să împartă fluturași de promovare a spectacolului, aceștia au zăbovit mai mult la bowling și la o cafea, astfel că Nea Marin a avut grijă să le aplice o corecție tipică.

Întreaga ediție a emisiunii „Serviți, vă rog!” de marți seara a fost lider incontestabil de audiență pe toate categoriile de public, în intervalul orar 20.29 – 22.59, potrivit postului de televiziune. Astfel, Pro Tv s-a clasat pe primul loc în topul audiențelor cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani de 8,8 puncte de rating și 22.9% cotă de piață, în vreme ce Antena 1, principalul competitor, nu a reușit să se claeze nici măcar în topul primelor cinci posturi TV.

Pro Tv a fost lider și pe publicul din mediul urban cu o audiență medie de 7 puncte de rating și 16,6 % cotă de piață, iar Antena 1 s-a clasat pe locul al patrulea cu numai 2,2 puncte de rating și 5,3 % cotă de piață. Șa nivelul întregii populații a țării Pro Tv a fost imbatabil, fiind lider de audiență cu o medie de 6,9 puncte de rating și 16,9 % cotă de piață, în timp ce Antena 1 a ocupat poziția a cincea cu o medie de numai 2,4 puncte de rating și 5,8 % cotă de piață.

Aventurile celor patru vedete continuă în ediția de miercuri, 1 august, când telespectatorii Pro Tv vor afla cine s-a descurcat cel mai bine în dificilele probe de la circ.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
ȘOCANT: ce conținea peștele macrou care i-a adus moartea fetiței de 4 ani din Călărași
După 10 de ani de muncă pe un vas de croazieră, Claudiu s-a întors în...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cutremur în Prima zi de Paște! Unde a avut loc și ce magnitudine a înregistrat
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare...
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Austria nu se potolește. Karl Nehammer a dat ordin: Testați și controlați
Exclusiv: Fosta iubită a lui Philipp Plein explodează. Ce acuzații îi aduce româncei Andreea Sasu
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Cum a schimbat Charles Darwin înțelegerea evoluției pe Pământ