Prins în fapt: Un prezentator TV a fost surprins în timp ce își face freza cu… SCUIPAT

Prins în fapt: Un prezentator TV a fost surprins în timp ce își face freza cu... SCUIPAT
Publicat: 26/03/2019, 11:30
În timpul unei emisiuni a MSNBC, prezentatorul Ali Velshi îl introduce publicului pe Bradley, pentru a discuta despre luptele împotriva ISIS. Reporterul transmitea în direct din Siria și nu își dăduse seama că intrase în direct.

Astfel, el a fost surprins scuipând efectiv în palmă și dându-și cu mâna prin păr.

Deși inițial nu putea să îl audă pe Velshi, Bradley a reușit în cele din urmă să prezinte știrea, însă nu aptitudinile lui de jurnalist sunt atât de dezbătute pe Twitter. Oamenii nu se pot abține din a vorbi despre memorabilul moment al aranjării părului folosind salivă.

Scena a devenit virală pe Twitter atunci când o femeie a postat înregistrarea, alături de mesajul „S-a întâmplat LIVE!”.

Reacțiile de pe Twitter au fost diferite, multe persoane manifestând repulsie și uimire față de metoda improvizată de reporter. În plus, față de numeroasele meme-uri și gif-uri care auapărut, utilizatorii au scris comentarii precum: „Îmi doresc să nu fi văzut asta”, „Nu mă pot abține să mă întreb de câte ori a făcut asta și în afara camerelor de filmat” și „Imaginați-vă că avețisuperputerea de a scuipa gel de păr și v-ați chinuit să păstrați secretul întreaga viață iar apoi îl divulgați, din greșeală, la televizor”.

Alții au fost mai îngăduitori, având în vedere faptul că nu se poate transmite atât de ușor dintr-o zonă periculoasă, sfâșiată de război, cum este Siria. „Hei, nu ai întotdeauna ceară de păr la îndemână. Se mai întâmplă.”, a postat pe Twitter Eric Garland. „Îmi pare rău pentru el”, a comentat un alt utilizator.

Dar comentariul cel mai viral a fost făcut de prezentatorul emisiunii CNBC, Carl Quintanilla: „Oamenii care transmit în direct din Siria se pot pregăti pentru transmisie în CE MOD DORESC”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase