RCS&RDS a fost marele câștigător al concursului CNA de frecvențe radio și va lansa Digi FM

RCS&RDS a fost marele câștigător al concursului CNA de frecvențe radio și va lansa Digi FM
Publicat: 28/11/2013, 09:52
Actualizat: 28/11/2013, 09:53

Compania RCS&RDS a fost marele câștigător al unui concurs organizat de Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) pentru atribuirea unor frecvențe de radio generaliste, primind, miercuri, trei frecvențe – în Sibiu, Sighișoara și Reșița – pentru a lansa postul Digi FM.

CNA a demarat luni concursul pentru atribuirea unor frecvențe de radio generaliste, în ședința de miercuri a Consiliului fiind adjudecat un număr total de 21 de frecvențe (20 generaliste și una tematică).

Cele mai multe frecvențe de radio (3) au fost atribuite societății RCS&RDS, pentru lansarea postului de radio generalist Digi FM.

Cele 3 frecvențe primite de Digi FM-RCS&RDS sunt în localitățile Reșița (frecvența 89.0 MHz), Sibiu (frecvența 89,0 MHz) și Sighișoara (frecvența 94,0 MHz).

Însă RCS&RDS a primit doar trei frecvențe dintre cele zece pentru care s-a înscris la concursul organizat de CNA și pe care dorea să lanseze postul de radio generalist Digi FM.

Pe de altă parte, la concursul organizat de CNA, societatea Galaxy SRL a primit 2 frecvențe pentru extinderea postului de radio Galaxy FM, în localitățile Câmpulung (frecvența 87,8 MHz) și Turnu-Măgurele (frecvența 97,2 MHz).

Tot 2 frecvențe a primit și Asociația Radio Trafic București, pentru a lansa postul generalist Radio Trafic în localitățile Medgidia (frecvența 97,5 MHz) și Târgoviște (frecvența 90,5 MHz).

Pe de altă parte, societatea Media Grup Production SRL a primit frecvența 93,8 MHz din Buzău, pentru postul de radio generalist Focus FM.

De asemenea, societatea Adway Direction SRL a primit o frecvență pentru postul generalist Tulcea FM (frecvența 91,4 MHz).

Grupul Media Camina (G.M.C.) SRL – parte a trustului media Intact – a primit o frecvență la Vaslui (95,2 MHz), pentru lansarea postului de radio cu profil tematic-clasic Figaro FM. Frecvența de radio tematică de la Vaslui a fost repusă la votul membrilor CNA, după ce, în ședința din 21 noiembrie, niciuna din societățile care au concurat pentru această frecvență nu a întrunit numărul minim necesar de voturi (șase) pentru a primi licența.

Pe de altă parte, la concursul de miercuri, CNA a acordat câte o frecvență de radio generalistă altor 11 societăți.

Astfel, SC Novus Day SRL a primit frecvența din Abrud (94,3 MHz), pentru postul de radio Atlas FM; SC Voice Media Center SRL a primit frecvența din Borsec (89,0 MHz), pentru postul de radio Class FM; SC TV Corona SRL a primit frecvența din Covasna (96,8 MHz), pentru postul Corona FM; SC Impact F.M. SRL – frecvența din Gura Humorului (93,5 MHz), pentru Impact FM; SC ETV Center SRL – frecvența din Miercurea Ciuc (88,1 MHz,) pentru Erdely FM; SC Stil Media SRL – frecvența din Rădăuți (90,1 MHz), pentru postul Viva FM; SC New Media Bucovina SRL – o altă frecvență din Rădăuți (99,2 MHz), pentru Radio Gold Rădăuți; SC Voice Media Center SRL – frecvența din Satu Mare (92,3 MHz), pentru Sam FM; SC Stormer SA – frecvența din Sfântu Gheorghe (91,0 MHz), pentru postul We Radio; SC Senia Company 999 SRL – frecvența din Sângeorz-Băi (87,9 MHz), pentru Radio Senia; SC Mediaprim SRL – frecvența din Târgu-Cărbunești (95,4 MHz), pentru Radio Panduru.

Pe de altă parte, trei frecvențe de radio generaliste – cea din Tecuci (91.0 MHz), cea din Târgu-Mureș (1.584 MHz) și cea din Suceava (90,4 MHz) – vor fi atribuite într-o altă ședință a CNA, după ce, miercuri, niciuna din societățile care au concurat pentru fiecare din aceste frecvențe nu a întrunit numărul minim necesar de voturi favorabile din partea membrilor CNA (șase).

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu...
Se iubește cu Simona Halep!? 'Regele mezelurilor' din România rupe tăcerea, după ce s-a detonat...
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un bărbat dispărut fără urmă în 1998 a fost găsit sechestrat în grajdul vecinului său
Prințul Harry și Meghan Markle, probleme grave cu legea! Ducii de Sussex nu și-au plătit...
Dieta CIUDATĂ a lui Michelle Obama, la 60 de ani! Alimentul la care a renunțat...
9 judeţe, sub avertizări meteo cod galben şi portocaliu de vijelii. Vreme severă până vineri...
Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news
„Îl iubim pe acest preot și luptăm pentru el” Sute de enoriași protestează în fața...
Top cele mai bombate posterioare! Vedetele își etalează trupurile în țările calde
Cât costă cel mai ieftin Duster 2024? Mai e SUV-ul MULT-IUBIT de români?
Iată cine este bărbatul ce l-a împuşcat pe premierul slovac. Este membru al Societăţii Scriitorilor...
Descoperire IMPORTANTĂ făcută de astronomii din ROMÂNIA! Este de valoare mondială
ITP de două ori pe an. S-a schimbat legea în România pentru aceste vehicule
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine...
Val polar în România! Anunțul îngrijorător al meteorologilor
Julia este hotărâtă să nu îi mai ierte greșelile lui Robi: „Vreau să îți spun...
Declarația șocantă a tinerei care și-a văzut tatăl ucis în sectorul 6 din Capitală pentru...
BANCUL ZILEI. Un bătrân vine la preot să se spovedească: - Părinte, am păcătuit, îi...
Care este legătura dintre hormonul de stres din timpul sarcinii și IQ-ul copilului?
×