ROCK THE CITY. Axl Rose a sosit la București, pentru concertul pe care îl va susține duminică

ROCK THE CITY. Axl Rose a sosit la București, pentru concertul pe care îl va susține duminică
Publicat: 30/06/2012, 14:40
Actualizat: 22/08/2013, 13:58

Legendarul Axl Rose, solistul trupei Guns N’ Roses, ce va susține un concert duminică la Rock the City, a sosit sâmbătă dimineață la București, împreună cu o parte din echipa sa, informează organizatorii festivalului care se desfășoară de vineri până duminică, la complexul Romexpo.

Potrivit organizatorilor festivalului, D&D East Entertainment, Axl Rose a declarat că este foarte fericit să revină în România și că abia așteaptă să cânte, duminică, la Tuborg GreenFest powered by Rock The City.

În cursul zilei de sâmbătă, solistul se va odihni în hotelul de lux în care este cazat, iar spre seară va face o scurtă vizită prin Capitală.

Guns N’ Roses este headliner-ul zilei de duminică a festivalului Rock The City, având programat un concert de la ora 20.00. Trupa își dorește să răsplătească fidelitatea fanilor printr-un recital extraordinar, care va dura aproximativ trei ore.

Potrivit organizatorilor festivalului, Axl Rose vrea să aibă în camera sa din spatele scenei două vaze cu câte 18 trandafiri, albi și roșii. De asemenea, Axl Rose vrea să aibă la dispoziție serviciile unui chiropractician, ale unei maseuze și unui asistent de garderobă, gata să calce sau să coase lucruri la nevoie.

Trupa Guns N’Roses a sosit la București din Graz, Austria, iar următoarea oprire din turneul ei mondial este Tel Aviv, în Israel. Pe perioada șederii la București, trupa a solicitat montarea în backstage a nu mai puțin de nouă încăperi, fiecare cu rolul său bine definit. Trei dintre ele vor fi la dispoziția lui Axl Rose, altele vor funcționa ca salon de masaj, sală de mese, cameră de relaxare, garderobă comună, iar ultimele vor fi ocupate de o echipă de tehnicieni.

Încăperea în care Axl Rose va petrece câteva ore va trebui să fie suficient de spațioasă încât opt persoane să nu se simtă înghesuite în ea, să aibă obligatoriu florile mai sus menționate, amestecate și puse în două vaze, baie cu duș, o canapea, două fotolii, o măsuță de cafea și bineînțeles, aparat de aer condiționat. Axl și trupa au solicitat ca temperatura în toate camerele sa să fie reglată la 22ºC.

În ceea ce privește mâncarea, cei de la Guns N’ Roses nu sunt deloc mofturoși. Vor în schimb să mănânce sănătos, așa că au solicitat inclusiv omlete din albuș de ou, pâine integrală, cereale și o multitudine de fructe la masa de dimineață. La prânz, solicitările trupei includ meniuri vegetariene – legume fierte sau sote și salate. Seara, când este de așteptat ca la masa trupei să fie hrăniți nu doar rockerii, ci și întreaga echipă tehnică (zeci de persoane), mâncarea este stabilită în funcție de ziua săptămânii. Astfel, sâmbăta sunt preferate pastele, iar duminica friptura de curcan.

De îndată ce va termina de cântat, este posibil ca Axl să vrea să mănânce. Ca urmare, organizatorii trebuie să îi pună la dispoziție mâncare gătită. Meniul preferat constă în carne de pui, cartofi piure și legume fierte, dar rockerul nu ar spune nu nici unei porții de spaghete pomodoro. În ceea ce privește băuturile, vedeta dorește să aibă la dispoziție o sticlă de șampanie de lux, una de vin roșu, una de vodcă, alta de tequila, cola fără zahăr, băuturi energizante, limonadă și mai multe tipuri de bere premium.

Tuborg GreenFest powered by Rock The City și-a dechis porțile vineri. În prima seară de festival, energicul show al trupei germane Heaven Shall Burn a încins la maximum atmosfera. Solistul Marcus Bischoff a condus „ostilitățile” de pe scenă, iar trupa a electrizat audiența cu o prestație plină de energie, într-un recital de peste o oră.

Spectatorii prezenți în prima zi a festivalului au apreciat în mod deosebit spectacolul trupei-legendă a rockului românesc Celelalte Cuvinte.

De altfel, toate trupele românești au fost primite de public cu entuziasm – Timpuri Noi, Luna Amară și foarte tânăra formație Old Green.

Sâmbătă, porțile s-au deschis la ora 12.30. De la ora 13.00 a cântat Sweet Savage, iar în program urmează Saxon – 14.15 – 15.00, Lacuna Coil – 15.30 – 16.15, Soulfly – 16.45 – 17.45, Black Label Society – 18.15 – 19.15, Machine Head – 21.30 – 23.00.

Duminică, porțile se deschid la ora 13.00. Vor cânta Ugly Kid Joe – 13.45 – 14.15, Within Temptation – 14.45 – 15.45, The Cult – 16.15 – 17.15, Evanescence – 17.45 – 19.00 și Guns N´Roses – 20.00 – 23.00.

Conceptul Tuborg GreenFest, implementat în ultimii ani și în România, a dat naștere unora dintre cele mai puternice spectacole internaționale. Până în prezent, Tuborg GreenFest a oferit iubitorilor de muzică concertele unor trupe de prestigiu precum Red Hot Chili Peppers, Metallica, Linkin Park, Guano Apes, Franz Ferdinand, Cypress Hill, David Guetta, Faithless, Kasabian și Whitesnake. În anii trecuți, Tuborg GreenFest a organizat în România unele dintre cele mai ample concerte rock, aducând publicului român nume mari precum Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Anathema și Megadeth.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Reghecampf dă de pământ cu Anamaria Prodan. Declarații incendiare făcute de fostul soț
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția!...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Declarații cutremurătoare făcute de mama lui Sebastian Olariu, tânărul ucis în accidentul de la 2...
Veste mare în showbiz! Este ÎNSĂRCINATĂ pentru prima dată. Vestea i-a uimit pe toți, deși...
Cea mai puternică furtună solară din ultimii 20 de ani loveşte Pământul. Cum ar putea afecta...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
S-a aflat cauza morții lui Bogdan, asistentul veterinar găsit fără suflare în propria mașină. Ce...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Raportul lui Blinken este aşteptat să critice Israelul şi nu ar încălca termenii referitori la...
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
Românii, obligați să dea BANII ÎNAPOI. Vor plăti integral, plus 15%. Iohannis a semnat azi
Terenuri în centrul Capitalei, la preț de chilipir. ANAF scoate la licitație bunurile Elenei Udrea
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Când vine vara în România! Anunțul ANM
Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două...
Câți bani cere Florin Ristei pentru o oră de cântat: "Dacă auziți vreodată prețuri din...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
A existat cu adevărat Calul Troian?