Rocker”s Challenge, festivalul de la Sasca Montană, începe pe 4 iulie. Concerte, camping și distracție, totul gratuit. VIDEO

Rocker''s Challenge, festivalul de la Sasca Montană, începe pe 4 iulie. Concerte, camping și distracție, totul gratuit. VIDEO
Publicat: 18/06/2014, 16:34
Actualizat: 29/07/2014, 21:48

Festivalul Rocker”s Challenge de la Sasca Montană, Cheile Nerei, ajunge anul acesta la cea de-a patra ediție. Evenimentul ce se va desfășura în perioada 4-5 iulie va aduce pe scenă nouă formații.

Așadar, în prima zi vor concerta Coma, Implant pentru refuz, Goodbye to Gravity și Aeon Blank, iar în cea de-a doua, în fața publicului vor veni Vița de Vie, Velosonics, Pinholes și The Different Class. ROA va încheia evenimentul cu un after-party.

Evenimentul nu înseamnă însă exclusiv muzică, după cum a povestit la Gândul LIVE Radu Anderca, unul dintre fondatorii festivalului.

„Rocker”s Challenge este o componentă a unui concept mai larg: conceptul Rocker”s care include pe lângă festivalul acesta de la Sasca Montană și Festivalul Rocker”s Challenge din Gârnic, linia vestimentară Rocker”s Challenge și conceptul de pensiune Rocker”s Inn”, a explicat el.

Așadar, cei care vor veni la Sasca se vor putea caza la pensiunea amenajată pe gustul iubitorilor de muzică de toate felurile. La Rocker”s Inn camerele sunt decorate în funcție de curentul pe care îl reprezintă: flower power, blues, folk rock, heavy metal, psychedelic, jazz, reggae, black metal, grunge, gothic, britpop, rock”n”roll, industrial, punk rock și hard rock.

Pe de altă parte, va fi amenajat și un camping pentru aceia care preferă să stea la cort, dotat cu toalete ecologice și dușuri, iar o firmă de catering se va ocupa de mâncare și băutură.

În ceea ce privește linia vestimentară, organizatorii Rocker”s Challenge au pus accent anul acesta pe conceptul flower-power.

„În fiecare an facem o linie vestimentară dedicată unui anumit subgen al muzicii rock. Anul acesta am produs mai mult pentru fete și am mers pe ideea de flower-power. (…) Am lucrat cu designeri foarte buni, amici, colaboratori și din București și de la noi. De obicei, căutăm pentru linia vestimentară designeri tineri”, a spus Radu Anderca.

Pe lângă muzică însă, cei care vor participa la festival vor putea să se bucure și de alte activități precum biking, rafting, tiroliană, cățărări, tir cu arcul sau motocross, toate coordinate de ghizi profesioniști. Primele 30 de persoane care se vor înscrie la aceste activități vor putea participa gratuit, sub îndrumarea unor ghizi profesioniști.

Accesul publicului la Festivalul „Rocker”s Challenge” este, de asemenea, gratuit pentru oricine. Asta și grație faptului că evenimentul este organizat din fonduri europene, a precizat Radu Anderca.

În edițiile precedente, la evenimentul de la Sasca Română au cântat formații și artiști precum Alexandrina, Altar, Robin and The Backstabbers, Toulouse Lautrec, White Walls, Infected Rain, The Mono Jacks, Celelalte Cuvinte, Grimus, Pixels și Melmac Riders.

Mai multe detalii despre Festivalul Rocker’s Challenge sunt disponibile aici.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
'N-aveți curaj să vă aruncați!' Îngrozitor! Colegele de clasă, prezente la locul sinuciderii celor două...
FOTO. Și-a filmat și pozat iubita în ipostaze intime! A primit interzis la națională
Mama uneia dintre fetele care s-au sinucis a fost audiată: „Ea era foarte deschisă cu...
Tânără de 28 de ani moartă după ce și-a mărit buzele: L-am implorat pe doctor...
Cazul fetelor din Hunedoara care s-au sinucis. Prin ce a trecut una dintre ele cu...
Un oficial al FRF-ului sare în apărarea lui George Pușcaș după evoluția solidă din partida...
Șoferii vor fi amendați automat iar examenul auto va fi mai greu. Schimbări importante ale...
VIDEO - Un bărbat a fost reținut pentru înșelăciune. Ar fi vorba despre un cunoscut...
Mărirea buzelor a costat-o viața pe o tânără de 28 de ani! Declarațiile medicilor sunt...
Adina Iuliana Ghervase, “Văduva neagră” de la Iaşi, a ieşit din puşcărie! După ce beată...
Salariile bugetarilor ar putea creşte în 2024 cu 5%. Profesorii ar putea beneficia de o...
Ema Uta, săruturi dezlănțuite în noapte cu un bad boy de oraș. Sunt imaginile sfârșitului...
Descoperire ȘOCANTĂ la Pompeii! Arheologii italieni au fost ULUIȚI după ce au scos...
PUTIN CUTREMURĂ omenirea! Anunţ istoric făcut chiar azi de ţarul Rusiei
Salarii de 3.500 de euro net pe lună. Criteriile de angajare. Sunt sute de posturi...
O tânără și-a pus unghii cu gel, dar în câteva zile a făcut o descoperire...
BANCUL ZILEI. Clasă de ardeleni la ora de Română: Elev Pop, spune, te rog, o...