Rocker”s Challenge, festivalul de la Sasca Montană, începe pe 4 iulie. Concerte, camping și distracție, totul gratuit. VIDEO

Rocker''s Challenge, festivalul de la Sasca Montană, începe pe 4 iulie. Concerte, camping și distracție, totul gratuit. VIDEO
Publicat: 18/06/2014, 16:34
Actualizat: 29/07/2014, 21:48

Festivalul Rocker”s Challenge de la Sasca Montană, Cheile Nerei, ajunge anul acesta la cea de-a patra ediție. Evenimentul ce se va desfășura în perioada 4-5 iulie va aduce pe scenă nouă formații.

Așadar, în prima zi vor concerta Coma, Implant pentru refuz, Goodbye to Gravity și Aeon Blank, iar în cea de-a doua, în fața publicului vor veni Vița de Vie, Velosonics, Pinholes și The Different Class. ROA va încheia evenimentul cu un after-party.

Evenimentul nu înseamnă însă exclusiv muzică, după cum a povestit la Gândul LIVE Radu Anderca, unul dintre fondatorii festivalului.

„Rocker”s Challenge este o componentă a unui concept mai larg: conceptul Rocker”s care include pe lângă festivalul acesta de la Sasca Montană și Festivalul Rocker”s Challenge din Gârnic, linia vestimentară Rocker”s Challenge și conceptul de pensiune Rocker”s Inn”, a explicat el.

Așadar, cei care vor veni la Sasca se vor putea caza la pensiunea amenajată pe gustul iubitorilor de muzică de toate felurile. La Rocker”s Inn camerele sunt decorate în funcție de curentul pe care îl reprezintă: flower power, blues, folk rock, heavy metal, psychedelic, jazz, reggae, black metal, grunge, gothic, britpop, rock”n”roll, industrial, punk rock și hard rock.

Pe de altă parte, va fi amenajat și un camping pentru aceia care preferă să stea la cort, dotat cu toalete ecologice și dușuri, iar o firmă de catering se va ocupa de mâncare și băutură.

În ceea ce privește linia vestimentară, organizatorii Rocker”s Challenge au pus accent anul acesta pe conceptul flower-power.

„În fiecare an facem o linie vestimentară dedicată unui anumit subgen al muzicii rock. Anul acesta am produs mai mult pentru fete și am mers pe ideea de flower-power. (…) Am lucrat cu designeri foarte buni, amici, colaboratori și din București și de la noi. De obicei, căutăm pentru linia vestimentară designeri tineri”, a spus Radu Anderca.

Pe lângă muzică însă, cei care vor participa la festival vor putea să se bucure și de alte activități precum biking, rafting, tiroliană, cățărări, tir cu arcul sau motocross, toate coordinate de ghizi profesioniști. Primele 30 de persoane care se vor înscrie la aceste activități vor putea participa gratuit, sub îndrumarea unor ghizi profesioniști.

Accesul publicului la Festivalul „Rocker”s Challenge” este, de asemenea, gratuit pentru oricine. Asta și grație faptului că evenimentul este organizat din fonduri europene, a precizat Radu Anderca.

În edițiile precedente, la evenimentul de la Sasca Română au cântat formații și artiști precum Alexandrina, Altar, Robin and The Backstabbers, Toulouse Lautrec, White Walls, Infected Rain, The Mono Jacks, Celelalte Cuvinte, Grimus, Pixels și Melmac Riders.

Mai multe detalii despre Festivalul Rocker’s Challenge sunt disponibile aici.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Copil de șase ani din Gorj, vândut în Germania pentru 8.000 de lei. Ce se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
DISPARE Shein din Europa? Comisia Europeană a luat decizia
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”