Roxana Dobre revine pe coperta revistei Playboy

Roxana Dobre revine pe coperta revistei Playboy
Publicat: 02/07/2012, 13:38
Actualizat: 21/03/2019, 06:49

Roxana Dobre revine pe coperta Playboy, de această dată relaxându-se la picnic într-un loc inedit: în „delta” Văcărești, în mijlocul Capitalei, printre specii rare de păsări, castori, vulpi și ….alte animale urbane. Pictorialul din ediția iulie-august a revistei Playboy este realizat de fotograful Valentin Călinescu. Revista poate fi achiziționată de la chioșcurile de presă.

MAI MULTE IMAGINI CU ROXANA DOBRE ÎN REVISTA PLAYBOY

Și pentru că „Românii au talent”, tot în acest număr o poți vedea în acțiune pe Larisa Bercea, dansatoarea care a uimit cu calitățile ei în semifinala show-ului TV. În Playboy concurează tot la bară, sport ce se vrea în cel mai scurt timp ca fiind unul olimpic.

Diana Lavinia Păunescu este o altă frumusețe locală stabilită în Italia și playmate-ul din această lună. Pictorialul Dianei este realizat chiar la Milano de către fotograful Enrico Ricciardi. Și ca să rămânem în aceeași notă, nu se poate rata nici pictorialul cu Anna Maria Schneider, în viziunea lui Davide Esposito, un alt fotograf italian cu ochi și stil.

Roxana Dobre revine pe operta revistei Playboy, pentru ediția iulie-august. (FOTO: Playboy)

Dar așa cum știm, Playboy nu este doar o revistă pentru privit, ci și una pentru citit. De aceea, în acest număr l-am adus alături de noi pe Cezar Dumitru, Imperatorul care a străbătut nu mai puțin de 88 de țări și care povestește despre Nepal – tărâmul de sub Everest, miraj pentru împătimiții de adrenalină.

Citește și despre ce să faci când simți că sexul moare sau, dacă ești fan al Jocurilor Olimpice, află cum stă delegația României la ediția londoneză, comparativ cu cele din ultimele decenii.

În această ediție vei găsi 20 de întrebări și răspunsuri cu Cornel Ilie, de la Vunk, iar cireașa de pe tort o reprezintă interviul Playboy, care-l are ca invitat pe Dan Bittman. Artistul vorbește despre iubirile (și sexul) de altădată, cu detalii picante și „imagini” flamboaiante.

Ediția iulie-august a revistei Playboy poate fi găsită la toate punctele de difuzare a presei începând de astăzi, 29 iunie.

Mai multe detalii găsiți în ediția online a Playboy.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase