Ruxandra Ion își deschide școală de actorie, în ianuarie 2014

Ruxandra Ion își deschide școală de actorie, în ianuarie 2014
Publicat: 19/11/2013, 19:09
Actualizat: 12/12/2013, 14:06

Producătoarea de film și televiziune Ruxandra Ion, care a creat prima telenovelă românească, își va deschide propria școală de actorie și producție de ficțiune, TV & Film Academy by Ruxandra Ion, în luna ianuarie 2014, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Școala Ruxandrei Ion își va deschide porțile în luna ianuarie 2014, într-un spațiu central din București. Academia de talente a Ruxandrei Ion va include cursuri de actorie, regie și producție TV și film, scenaristică, prezentator TV, dans, make-up și stil.

Școala se adresează tuturor celor care au veleități artistice, minimum 8 ani și care vor să învețe de la adevărați profesioniști să fie cei mai buni. Bazându-se pe experiența sa în producția de filme și seriale românești de succes, Ruxandra Ion își propune să creeze cea mai recunoscută si respectată școală de actorie și producție din România: TV & Film Academy by Ruxandra Ion.

Mizând pe implicarea unor profesori apreciați și a unor actori consacrați, academia oferă cursanților o experiență unică și servicii premium în domeniul actoriei și producției de ficțiune.

TV & Film Academy by Ruxandra Ion este prima școală din România care oferă un pachet complex de cursuri pentru cei pasionați de actorie, dans și producție, regie, scenaristică de televiziune și cinema, dar și pentru cei ce vor să învețe de la profesioniști despre stil și make-up.

Ruxandra Ion, cel mai cunoscut, apreciat și premiat, la nivel național și internațional, producător de ficțiune din România a conceput, împreună cu echipa de profesori ai academiei, cea mai profesionistă și modernă metodologie pentru cursanții școlii. Fiecare curs în parte este împărțit pe grupe de vârstă și este alcătuit din două module, fiecare modul durând trei luni. Primul modul va începe pe 3 februarie 2014, iar înscrierile încep la data de 1 decembrie și se încheie pe 15 ianuarie 2014.

Profesorii TV & Film Academy by Ruxandra Ion sunt nume extrem de cunoscute și apreciate din lumea TV din România.

„Am simțit că este momentul să fac ceva pentru tinerii români care își doresc să intre în lumea de vis a televiziunii și filmului. De când cu fenomenul Lala Band am fost întrebată de sute de tineri unde pot să se pregătească. Împreună cu echipa mea, în cei 10 ani care se împlinesc de la lansarea primei telenovele românești, am pregătit mulți tineri care sunt acum adevărați profesioniști, vedete apreciate. Este rândul lor să împărtășească experiența dobândită pe platouri”, a spus Ruxandra Ion.

Ruxandra Ion este cea care a creat Abracadabra, dar și prima telenovelă românească, în 2004, „Numai iubirea”. Din 2004 și până în 2013 a creat și a produs pentru televiziune „Numai Iubirea”, „Lacrimi de iubire”, „Iubire ca-n filme”, „Daria, iubirea mea”, „Îngerașii”, „Inimă de țigan”, „Regina”, „Aniela”, „Iubire și Onoare” și „Pariu cu viața”.

De asemenea, Ruxandra Ion a realizat primul serial muzical românesc, „Pariu cu viața – 4 sezoane”, prima telenovelă românească de epocă, „Aniela”, primul teen-band de mare success, transformat într-un adevărat fenomen – LaLa Band.

Totodată, este primul producător independent de emisiuni pentru copii din estul Europei. A lansat primul canal dedicat femeilor – Acasă TV, iar, sub conducerea Ruxandrei Ion, a ajuns, ca audiențe, canalul de televiziune numărul 2 din România, șapte seriale de televiziune, 13 telenovele, un film cinema, un film TV.

Ruxandra Ion a primit Prix Danube 1995 pentru cel mai bun documentar pentru copii și tineret, acordat pentru prima oară unei realizatoare dintr-o țară est-europeană, premiul criticii pe 1995 pentru cel mai bun documentar pentru copii și tineret, cu filmul „O zi cu Alexandra”, și a fost finalistă a festivalurilor de la Chicago și Lisabona, în 1995. I-a fost acordat premiul pentru cea mai bună operă rock pentru copii – Blagoevgrad, Bulgaria, 1993 – pentru „Minirock Abracadabra”, premiul Mediafest 1997 pentru cele mai bune programe pentru copii, pentru emisiunea „Visul unei nopți de toamnă”, o parafrazare a celebrei piese shakespeariene („Visul unei nopți de vară”).

Producătoarea a primit premiul PROmul Pro – 2005, premiul Golden Bird (Seoul International Drama Awards) pentru „Best Drama Series”, în 2011, pentru telenovela „Iubire și Onoare”, premiul de excelență la sectiunea Mass Media -VIP 2012, și premiul Ambasadoarea Media – VIP – 2013.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Anunț pentru cei care stau la ultimul etaj din bloc. Toți proprietarii de apartamente trebuie...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”