S-a speriat când a văzut cu cine seamănă fiica ei nou-născută. Cum arăta fetița la naștere

S-a speriat când a văzut cu cine seamănă fiica ei nou-născută. Cum arăta fetița la naștere
Publicat: 01/01/2014, 14:40
Actualizat: 27/10/2014, 14:18

Zara Green, în vârstă de 27 de ani, a trăit un șoc când și-a văzut pentru prima dată fiica nou-născută, scrie Daily Mail. Micuța Connie a venit pe lume cu un semn exact pe nas. Zara spune că medicul care s-a ocupat de ea nu a observat nimic în neregulă cu fetița și că a fost la fel de surprins când a văzut-o la nasșere.

„Când am văzut-o pentru prima dată, primul lucru care mi-a venit în minte a fost că atunci când o să meargă la scoala, ea va juca mereu rolul lui Rudolph, in serbarile de Craciun”, a declarat mama lui Connie.

„Fiica mea nu ar fi putut să trăiască așa. Ar fi fost mereu în centrul atenției și toți colegii ar fi glumit pe seama ei”, mai spune femeia.

Deși medicii i-au spus inițial că semn o să treacă de la sine, mama a observat că acest lucru nu se întâmplă. Nuanța de roșu a semnului începuse să capete culoarea neagră.

După mai multe investigații medicale, doctorii i-au spus femeii că e ceea ce e pe nasul fetei este o tumoră benignă, dar și că până nu împlinește 10 ani, Connie nu poate fi operată.

Din fericire, părinții au reușit să găsească un medic dispus să o ajute pe fetiță mult mai repede. Doctorul Iain Hutchison, din Londra, a decis să facă intervenția în două săptămâni de la cunoașterea cazului.

„A consultat-o pe Connie și a programat pentru intervenție după două săptămâni. S-a întâmplat foarte repede. Acum, nasul ei arată aproape normal. Fiica mea se simte foarte bine, a căpătat încredere în ea, iar colegii de la grădiniță nu glumesc pe seama ei”, a spus mama fetei.

„Dacă ne-am fi luat după medicii care au consultat-o inițial, viața fiicei mele ar fi fost un dezastru. Mă bucur că nu i-am ascultat. Azi, copilul meu e la fel de normal ca toți ceilalți”, a mai spus mama.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase